Както се оказа, принц Хари се надявал да интервюира Владимир

...
Както се оказа, принц Хари се надявал да интервюира Владимир
Коментари Харесай

Принц Хари иска да интервюира Тръмп и Путин за детските им травми

Както се оказа, принц Хари се надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за тяхното образование и контузия от детството им в подкаст на Spotify. Той разискал концепциите си за вероятни шоута с няколко продуценти и продуцентски компании, като им споделил по какъв начин желае да приказва с спорни персони за детството им и по какъв начин са станали мъжете, които са през днешния ден. 

Съобщава се също, че е желал да приказва с папа Франциск за религията. Но тази концепция не намерила поддръжка, пише Bloomberg. Освен това Spotify се съмнява, че гореспоменатите персони ще се съгласят на изявление. И даже да са съгласни, Путин и Тръмп надали са хората, които разискват контузиите си от детството с някого.

Подкастът „ Архетипите на херцозите на Съсекс “ беше затворен предишния четвъртък. И договорката им за 20 милиона $ е провалена. Меган Маркъл съумя да вземе няколко изявленията, които бяха подложени на критика от потребителите. Тя поддържа връзка с тенис звездата Серина Уилямс, поп сензацията Марая Кери и комика Тревър Ноа.

Стрийминг колосът и аудио компанията от Съсекс Archewell Audio пуснаха взаимно изказване предишния четвъртък, в което оповестиха, че „ взаимно се съгласиха да се разделят и се гордеят с подкаст поредицата, която направиха дружно “.

И в този момент започнаха да излизат детайлности за това с кого Хари и Меган биха желали да записват подкасти. А също и скандалната вест, че Меган Маркъл е упрекната във имитация на изявление.

Изпълнителният шеф на Spotify Бил Симънс даже назова двойката „ шибани измамници “.

Херцогът на Съсекс, за който вътрешни лица споделиха по-рано този месец, че ще спре откровените изявленията, които подлагат на критика кралското семейство, тъй като той и Меган нямат „ нищо за казване “, също възнамерява шоу за бащинство.

Хари и Меган подписаха договорка за 20 милиона $ със Spotify в края на 2020 година, съгласно The ​​Wall Street Journal, само че вътрешни хора, близки до аудио колоса, настояват, че кралската двойка не е съумяла да извърши стандарта за продуктивност, нужен за приемане на цялостното погашение.

Но Меган не се е отказала от концепцията да прави подкасти, тъй че в този момент желае да откри нов дом за своя план.

Меган и Хари обаче не са в беднотия. Мемоарите на принца Spare бяха част от договорка за книга на стойност 20 милиона $ с Penguin Books.

Двойката също по този начин си партнира с Netflix, с цел да сътвори документален сериал, наименуван Хари и Меган.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР