Както се очакваше, звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант няма

...
Както се очакваше, звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант няма
Коментари Харесай

Кевин Дюрант: Дори да бях здрав, пак нямаше да играя

Както се очакваше, звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант няма да вземе присъединяване в доиграването на сезона в Орландо. Това е по този начин в резултат на контузията на ахилеса, която крилото получи в миналогодишните плейофи, само че в действителност даже и без нея Дюрант най-вероятно отново нямаше да бъде на линия за плейофите. В изявление за CBS Sports двукратният първенец с Голдън Стейт разкри, че коронавирусната обстановка е щяла да попречи на заминаването му за Орландо, даже и да е бил възобновен и подготвен за игра.

" В момента усещам, че евентуално нямаше да играя поради многото незнайни към тази луда обстановка с всички тези нови случаи. Просто е толкоз непредсказуемо. Лесно ми е да го споделям в този момент, тъй като съм контузен, само че евентуално нямаше да отпътува за Орландо ", съобщи Дюрант.

Неколцина играчи към този момент се отхвърлиха от присъединяване във финалната фаза на сезона, като да вземем за пример Ейвъри Брадли и Давис Бертанс. Положението в Орландо не е по никакъв начин розово поради многочислените случаи на COVID-19 в последните дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР