Както се казва в Игри на волята, от ден първи

...
Както се казва в Игри на волята, от ден първи
Коментари Харесай

Стратегът Джаферович - блестяща в лицемерието?! Феновете бесни след откровенията ѝ

Както се споделя в " Игри на волята ", от " ден първи " феновете са вдигнали мерника на Евгения Джаферович. Настроенията против нея обаче се ускоряват с приближаването на финала и изключително с номинацирането на любимците на хората. А тази седмица те са двама, в случай че изключим драмата с изненадващата елиминация на Мирела. 

Евгения Джаферович смъкна картите и приказва искрено през останалите от племето на Безстрашните. " Ти беше определен, с цел да те пращаме на елиминации ", сподели тя на Гого. Джаферович изясни и на Фифо, че близостта му с нея, Мирела и Лефтеров му е била просто преференциална. " Няма по какъв начин, Фифо, аз цялостен сезон да играя против теб и да те предлагам и да си мисля, че ти ще играеш мен ", обърна се и към Филип.

" Най-долната схемаджийка ", " Уж я болят пръстите, а 10 пъти тропа с ръка по масата ", " Блестяща е в лицемерието и подмолните игри, просто ненадмината ", сипят хейт в мненията феновете на шоуто. 

Виж още: Естествена, красива и обича лукса: Софиянка стана Мис България! Коя е Александра?

Това, което сякаш най-вече нервира почитателите на " Игри на волята " е, че инфлуенсърката е инфлуенсърка и в племето си, само че до момента не е излизала в капитанска борба, която да е била и елиминационна. Заради здравнословното ѝ положение на Арената се биха Мирела и Валери, като и двете борби се оказаха съдбовни за двамата.

Основен дирек в рецензиите към Евгения са... децата ѝ. Зрителите напомнят, че още във визитката с и тя е споделила, че желае да бъде добър образец за Леа и Бо, а в този момент излизало друго. " Дано децата ѝ не станат като нея, горкичките ", " На това ли му викаш, че искаш да си образец за децата ". 

Самата Джаферович за следващ път сподели, че не се е трогнала от хейта по неин адрес. За разлика от други участници, които постоянно се оправдават в сторита, гримьорката не отдели и минута време, с цел да влиза в пояснителен режим.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР