Както се казва признавам си всичко, без бой... Така направи

...
Както се казва признавам си всичко, без бой... Така направи
Коментари Харесай

Ваня Щерева разцепи: Младото ми гадже ме заряза заради простит@тка, правела го за 5 долара!

Както се споделя " признавам си всичко, без пердах "... Така направи и Ваня Щерева, която шокира обществеността с разобличаване, каквото доста малко дами, да не кажем нито една, биха се осмелили да създадат. Е, Ванчето го стори.

Тя показа пред хиляди хора в подкаста си, че е била зарязана от младото си гадже, поради простит@тка. И това не е казано от нея като обидна дума към дамата, а било самата истина - тя си заработвала парите по този метод. Нейничкият попаднал на въпросната и след една нощ в леглото й взел, че откачил напълно.

" Дойде, благото, и ми сподели - Ваня, обичам те! Ти си страхотна, доста си свястна, само че ми е скучно с теб. А тя освен е върхът, само че и се ч@ка за пет $, бе! ", споделя загатна си Ваня Щерева, а мрежата напряко завря. Има и още нещо - самата тя показа, че платената гърла била доста изискан - с къса коса и доста забавна, чаровна...

" Абе, готина беше, няма какво да кажем. Аз обаче не ставам за тая работа. Опитвала съм се да си го показва - ей по този начин, да го върша за пари, за интерес, но не мога, не става ", смее се Щерева.

Тя си спомня и за най-голямата й обич, която няма нищо общо с младока и била се случила през 2007-ма година. " Тогава обичах по този начин, както в никакъв случай и сърцето ми беше разрушено по този начин, както и досега не ми се е случвало. Надали и ще се случи ", споделя Ваня.

Тагове: Ваня Щерева младо гадже къса коса Любов подкаст
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР