Както съобщихме, вчера Microsoft започна да разпространява голяма актуализация на

...
Както съобщихме, вчера Microsoft започна да разпространява голяма актуализация на
Коментари Харесай

Windows 11 вече поддържа USB4 2.0 със скорост на трансфер на данни до 80 Gbps, но не се радвайте толкова

Както съобщихме, през вчерашния ден Microsoft стартира да популяризира огромна актуализация на функционалностите за Windows 11 23H2 и Windows 11 22H2. След инсталирането ѝ стават налични разнообразни нови функционалности. Една от които е и поддръжката на USB4 2.0 стандарта. Той разрешава транспорт на данни със скорост до 80 Gbps.

Инсталирането на този пакет ще обнови Windows 11 22H2 до 22621.3235, а Windows 11 23H2 до 22631.32.35. Имайте поради, че внедряването на поддръжка на стандарта USB4 2.0 в Windows 11 няма да има огромно значение на този стадий. Това е по този начин защото хардуерни решения, които дават отговор на стандарта просто не се оферират на пазара сега. Въпреки, че актуализацията беше предоставена на членовете на Insider програмата на Microsoft още през януари, производителите на хардуер към момента не са наситили пазара с устройства, съвместими с USB4 2.0.

На първо място, потребителите ще би трябвало да разполагат с компютър с някой от усъвършенстваните процесори. Например процесорите от серията Intel Core 14 от HX потомство – те бяха публично показани не доста от дълго време. В допълнение към това ще е нужна външна страна с поддръжка на новия стандарт. Що се отнася до самия стандарт USB4 2.0 със скорост на трансфер на данни до 80 Gbps, той е разумно продължение на стандарта USB 4, който разрешава трансфер на данни със скорост до 40 Gbps.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР