Както съобщава ВВС, катастрофата край село Вооршотен е станала, след

...
Както съобщава ВВС, катастрофата край село Вооршотен е станала, след
Коментари Харесай

Железопътна катастрофа в Нидерландия, има загинал

Както оповестява Военновъздушни сили, злополуката край село Вооршотен е станала, откакто пътническият трен се е сблъскал със строителна техника. Според службите за незабавна помощ е последвал и втори конфликт с товарен трен. На мястото незабавно са пристигнали спасители и медици, които оказват помощ на потърпевшите

На фотоси от мястото се виждат преобърнати вагони и кълбо пушек, както и няколко коли за спешна помощ в подготвеност да транспортират ранените. В последната си актуализация службите за незабавна помощ споделят, че тежко ранените са откарани в околните лечебни заведения, до момента в който 11 души получават помощ в домовете на локални поданици.

Служители от Холандския съвет по сигурност, органът който организира самостоятелни следствия на катастрофи, към този момент са на мястото на злополуката, с цел да проверяват аргументите, довели до тежкия случай.

Вооршотен се намира сред Хага и Амстердам. Вестник NRC заяви, че за момента злополуката не разрешава придвижването на сред Хага и Лайден.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР