Както съобщава немското издание Tom ‘ s Hardware, корпорацията Nvidia

...
Както съобщава немското издание Tom ‘ s Hardware, корпорацията Nvidia
Коментари Харесай

AIB-партньорите на Nvidia започнаха работа по GeForce GTX графичните карти от следващо поколение

Както оповестява немското издание Tom ‘ s Hardware, корпорацията Nvidia пристъпи към образование на личния състав на своите AIB-партньори, подготвяйки ги за излизането на новото потомство графични карти GeForce GTX. „Зеленият“ чипмейкър също по този начин им дава цялата нужна документи и материали, с цел да могат те да стартират да проектират своите лични разновидности на новите графични адаптери.
От момента на началото на създаването до старта на всеобщото произвеждане на новите графични карти, както се чака ще изминат към два-три месеца. С други думи, по рафтовете на магазините, идващото потомство графични ускорители ще се появи към края на август или началото на септември, тъкмо през сезонното раздвижване на пазара. Първоначално за закупуване ще са налични моделите с референтен дизайн Founders Edition.

По информация на немските сътрудници, в основата на новите графични карти ще стои графичната архитектура с кодово име Turing. Те ще влязат в гамата GeForce GTX 11 или GeForce GTX 20, само че с акуратност не е ясно. Към момента също остават в загадка техническите характерности на новите графични адаптери, като се изключи това, че high-end моделите евентуално ще „прескочат“ напряко към GDDR6 паметта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР