Както при всяка голяма трагедия, хората се опитват да намерят

...
Както при всяка голяма трагедия, хората се опитват да намерят
Коментари Харесай

Конспирации след трагедията: Какво е общото между „Титан“ и семейство Ротшилд?

Както при всяка огромна покруса, хората се пробват да намерят метод за справяне с новините, които ги заобикалят. Именно заради тази причина се появяват тайните теории. Инцидентът с подводницата „ Титан “, при който починаха петима души, не е по-различен.

Часове откакто стана ясно, че плавателният уред е имплодирал поради морското налягане, онлайн се появиха безчет тайни теории за случилото. Ето трите най-популярни, ише бТВ.

„ Титан “ е проведена покруса, част от еврейската интрига

Друга доста известна доктрина е, че подводницата се е самовзривила като метод да се откажат хората от слизането до отломките на „ Титаник “. Тук коренът на тайната доктрина е доста по-дълбок.

Нека се върнем 111 години обратно в нощта, когато потъва презокеанския лайнер. Според теорията семейство Ротшилд и останалите банкери при започване на XX век се опитвали да основат Федералният запас на Съединените щати, само че били срещнати от опозиционери. Сред тях са – Джон Джейкъб Астър IV, Бенджамин Гугенхайм, Исидор Страус и Джордж Дънтън Уиден. И четиримата умират на „ Титаник “.

Според теорията айсберг не е имало, а корабът е съзнателно потънал от семейство Ротшилд, с цел да осъществят финансовите си проекти.

Всяко едно втурване до останките от кораба може да открие истината – непотопяемият кораб е бил саботиран на първото си корабоплаване. Трагедията с „ Титан “ е с цел да откаже откривателите от следващи спускания до останките.

И една записка – обвиняването на Ротшилд за смъртните случаи на „ Титаник “ е част от световната тайна доктрина, че евреите управляват света посредством парите си. Подобни схващания съществуват още от появяването на семейството и замогването ѝ.

Те са упреквани даже за образуване на Холокоста, с цел да се завоюват благосклонности за евреите и Израел.

Петимата души са инсценирали гибелта си

„ Титан “ се е самовзривил като част от опит, само че подводницата е била празна. Това е най-разпространеното разбиране.

Причината? Петимата души на нея – милиардери – са инсценирали гибелта си, с цел да се отърват от заплащането на налози върху парите си.

Тук се появяват онлайн и въпроси като „ за какво няма фрагменти от това по какъв начин се качват милиардерите на подводницата? “.

С името на Си Ен Ен

Още до момента в който не беше ясна ориста на подводницата и петимата души в нея, в обществените мрежи се популяризира скрийншот от онлайн публикация, която сякаш е оповестена от Си Ен Ен – една от най-достоверните и доверени медийни компании в света.

На фрагмента се виждаше част от отчет, с който от медията се сдобили. Според текста подводницата е открита на повърхността… само че била безусловно празна. Защо? Никой не знае.

От Си Ен Ен побързаха да разгласяват публично изказване, че популяризираният текст е подправен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР