Както преди време ви информирахме Volkswagen представи нов бранд за

...
Както преди време ви информирахме Volkswagen представи нов бранд за
Коментари Харесай

Volkswagen представи спортния ID.4

Както преди време ви информирахме Volkswagen показа нов бранд за своите спортни електрически коли, който предстоящо дебютира с формалната премиера на ID.4 GTX. Новият модел се отличава с повече мощ и външни промени.
 Volkswagen показа спортния ID.4

Външно може да познаете GTX моделите по модифицираните предна и задна ризница, които към този момент са с по-агресивен дизайн, а светлините към този момент са с напълно LED технология. Боята е двуцветна, като при показания модел тя е в черен и червен цвят. Джантите са специфични за модела и са с величина от 20 или 21 цола.

 Volkswagen показа спортния ID.4

В интериора измененията са най-видими при таблото, чиято горна част към този момент е оцветена в наследник цвят, сходно на този при корите на вратите, а противоположен червен тегел внася още малко повече цвят. Опционално може да надградите 10-инчовия екран в централната част до 12-инчов подобен.
 Volkswagen показа спортния ID.4

Стандартно получавате и разнообразни системи за сигурност и подкрепяне на водача като адаптивен круиз надзор, система за следене на лентите, гласов помощник, помощник за спешно прекъсване, а опционално може да поръчате и хед-ъп екран с виртуална действителност.
 Volkswagen показа спортния ID.4

Задвижването се обезпечава от два електромотора, по един върху предната и задната ос, като сумарната им мощ доближава 295 конски сили, а ускорението от 0 до 100км/ч лишава тъкмо 6.2 секунди. В множеството време ID.4 GTX употребява единствено задно предаване, а когато се наложи се включва и моторът върху предната ос.
 Volkswagen показа спортния ID.4

Батерията е с приложим потенциал от 77кВч, което съгласно Volkswagen би трябвало да е задоволително за 480 километра пробег. От компанията се хвалят още, че на бърза зарядна станция може да си осигурите пробег от 300км в границите на 30 минути.
 Volkswagen показа спортния ID.4

Aко поръчате Sport пакет, то модела идва и с няколко режима на каране, един от които намалява окачването с 15мм за по-добро държание. Продажбите ще стартират в идващите месеци, а базовата цена в Германия е малко над 50 хиляди евро.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР