Както преди няколко дни ви информирахме, Lamborghini Urus е най-продаваният

...
Както преди няколко дни ви информирахме, Lamborghini Urus е най-продаваният
Коментари Харесай

Golf „двойка“ не се даде на Lamborghini Urus

Както преди няколко дни ви информирахме, Lamborghini Urus е най-продаваният модел на италианската марка, който разполага с 4.0-литров V8, генериращ 641 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 нютон метра. Те се предават към четирите колела, а в композиция с автоматизираната трансмисия, SUV-то форсира от 0 до 100км/ч за едвам 3.6 секунди.

Volkswagen Golf Mk2 от своя страна разполага с 207 конски сили и то в най-мощния си сериен вид G60 Limited. Параметри, които не могат по никакъв метод да се съпоставят с тези на италианския SUV. Очаквано екземплярът във видеото не е разполага с истинския си мотор, а с тубринирана версия на бензинов VR6, който генерира към 550 конски сили след всички усъвършенствания.



Въпреки увеличената мощ, Lamborghini-то към момента има преимущество от близо 100 конски сили, само че пък въпреки това тежестта му от 2.2 тона не може да се мери с това на Golf-ът, който тежи над два пъти по-малко. Макар и с много близки резултати, немската машина въпреки всичко може да се похвали с победа. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР