Както появилата се ръжда скоро прояжда всичко, така и „лошият“

...
Както появилата се ръжда скоро прояжда всичко, така и „лошият“
Коментари Харесай

Как се прави здрав корем?

Както появилата се наслойка скоро прояжда всичко, по този начин и „ неприятният “ стомах отваря път на редица по-сериозни недоволства. Мъчителните чувства в корема се „ обаждат “ първи, след това елементарно нахлуват болестите и се чудим от къде ни е пристигнало. От тук нататък бедите идват една след друга, „ ръждата “ обгръща цялото тяло и в случай че не оправим червата, няма по какъв начин да сме добре.

Има ли избавление?

Усещанията като конвулсии, тежест, отичане, както и диарията не са нищо друго с изключение на „ червени лампи “, сигнализиращи за помощ. Ако просто ги пренебрегнем, сериозните по-нататъшни проблеми са ни в забрадка вързани. Все едно да боядисаме ръждата и да си мислим, че сме я отстранили.

.
Най-лошото идва, когато „ неприятните “ бактерии станат толкоз доста, че в един миг „ обръщат колата “ и целият организъм стартира да страда.

Затова вместо краткотрайно да „ замазват “ проблемите с корема, екип от американски и френски учени решили непременно да намерят метод той в действителност да се върне във форма. Те основали специфична композиция от съставки, която да изкорени радикално „ ръждата “. Нарекли изобретението си ProCombo (от комбинация), а скоро по-късно в практиката то оказва се като „ умният пробиотик “. „ Умението “ му да взема решение казуса в дълбочина, а оттова да държи целия организъм здрав, се дължи на три негови преимущества:

Здрав стомах: Стъпка 1: „ Ремонт на дупките “

Ако караме и минем през дупка на пътя, в най-хубавия случай леко се разтрисаме. Но в случай че дупката е прекомерно огромна и скоростта несъобразена, може да се случи най-лошото. Така е и с червата ни. По тяхната лигавица има нещо като неравности (своеобразни " дупки " ), в които липсват жизненоважни „ положителни “ микроорганизми. Най-лошото идва, когато станат толкоз доста, че в един миг „ обръщат колата “ и целият организъм стартира да страда.

При такава тежка „ пътна конюнктура “ е значимо впрягането на голяма и вярно ориентирана мощност. Осигурявайки особено двуетапно освобождение на съставките си, ProCombo взема решение задачата да „ изсипе “ точните детайли на точното място. Така той подсигурява, че „ положителните “ бактерии ще доближат червата във допустимо най-работоспособна форма и ще възвърнат естественото действие на корема – методът той в действителност да е здрав, а не просто укротен.

Здрав стомах: Стъпка 2: „ Цялостен резултат “

Виждали сме по какъв начин кърпят дупки по пътищата и какъв е резултатът в дълготраен проект – краткотрайно решение, само че след това става още по-зле. По доста по-различен и повсеместен метод се оправя ProCombo – прави коремът още веднъж работещ, а не потиска признаците. Веднъж попаднали на вярното място, голямото количество пробиотични бактерии (200 милиарда CFU/g) стартират да се развъждат още повече, тъй че да „ излеят “ пласт, покриващ оптималната повърхност от стените на червата.

Такъв „ ремонт “ дава качествено друг резултат – „ неприятните “ бактерии биват победени от „ положителните “, здравият баланс се възстановява и „ пътят “ още веднъж става равен и безвреден.

Здрав стомах: Стъпка 3: „ Хитра доставка на материалите “

Надеждната доставка на „ материалите “, оправящи корема, е третото предизвикателство, с което се оправят основателите на ProCombo. Те забелязали, че пробиотиците са доста чувствителни към външни условия и бързо могат да умрат, даже още до момента в който стоят на рафта в аптеката. За да ги запазят живи до дъно, интернационалният екип учени затворили „ положителните “ микроорганизми зад не една, а зад две загради – в две капсули една в друга. Добавили и храната им (фибри), с цел да е още по-сигурно тяхното оцеляване.

От тук нататък единствено резултатите приказват. Разликата да правиш ремонт с качествени материали, чиито период на валидност е обезпечен от най-съвременно научно изобретение (DUOCAP™), е голяма - освен локалното усъвършенстване е осезаемо, само че и в дълготраен проект нещата наподобяват по напълно различен метод: „ ръждата “ е отстранена, а не просто прикрита, а тялото е още веднъж крепко и готово за провокации.

.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

*

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР