Както повелява традицията, часове след триумфа си на Australian Open

...
Както повелява традицията, часове след триумфа си на Australian Open
Коментари Харесай

Прелестната фотосесия на шампионката Сабаленка


Както повелява традицията, часове след триумфа си на Australian Open Арина Сабаленка бе в доста по-различна роля от тази на „ Род Лейвър Арена “. В неделя заран беларускинята посети кралската ботаническа градина на щата Виктория за обичайна фотосесия на победителката.

„ Мисля, че нуждая се от още няколко дни, с цел да осъзная какво се случи “, сподели Сабаленка пред фотографите. „ Все още усещам като че ли съм на друга планета и се пробвам да осъзнаят какво се случи! “

Сабаленка бе облечена в светловиолетови облекла на австралийския бранд за първокласна мода Zimmermann. Към блузата и полата с деликатни флорални претекстове Сабаленка бе добавила чифт кралскосини обувки Manolo Blahnik Hangisi.

Тенисистката бе търпелива към условията на фотографията и се наслаждаваше на прекарването, което бе в цялостен контрастност с мощните ѝ удари на корта.

„ Обичам да театралничат, изключително когато съм първенец от Големия шлем. Мисля, че това е най-хубавата заран в живота ми, всички е толкоз красиво “, сподели още Сабаленка.

Снимките от фотосесията вижте в галерията.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР