Както почти винаги се случва, официално изображение на бъдещ продукт

...
Както почти винаги се случва, официално изображение на бъдещ продукт
Коментари Харесай

Вижте 2024 BMW i5 Седан

Както съвсем постоянно се случва, публично изображение на предстоящ артикул на BMW се появи в обществените мрежи дни преди действителния дебют. В това последно приключване става въпрос за идващото потомство на Серия 5 Седан (G60), по-конкретно за изцяло електрическия i5. Няма огромно значение дали фотографията изобразява версията с мотор с вътрешно горене или електрическия автомобил, защото те ще наподобяват съвсем идентично, отразявайки връзката сред Серия 7 и i7.

Вероятно преглеждаме базовия i5 eDrive40 със състезателен пакет M, защото i5 M60 ще получи личен дизайн на радиаторната решетка дружно с други спортни детайли, които да отличават производното M Performance от по-слабия вид. Както се вижда от голям брой шпионски фотоси и тийзър изображения, осмото потомство Серия 5 играе на несъмнено с дизайна, като заобикаля спорния външен тип на по-големия брат Серия 7 с неговите разграничени фарове и бъбреци с размер XXL.

 width=

Изглеждайки малко по-остър от отиващия си G30, новият 5er минава към вградени дръжки на вратите, както други скорошни BMW, с цел да сътвори по-хлъзгав непряк профил за по-добра успеваемост. Линията на раменете в този момент е над дръжките на вратите и има присъща линия, която леко се издига, когато се приближи до края на задните порти. Тези модифицирани фарове наподобява имат по-остри дневни светлини в същия дух като X5 LCI 2024, до момента в който великодушните въздухозаборници са непокътнати за колите, оборудвани със спортния пакет M.

Ако приемем, че това в действителност е eDrive50, то той има един мотор, инсталиран откъм гърба, където обезпечава 335 конски сили. BMW пресмята, че базовият i5 ще изминава 468-582 километра (291-362 мили) в цикъла WLTP, до момента в който американският еквивалент би трябвало да изминава 295 благи (475 километра) по тестовата процедура на EPA. Двумоторният M60 с xDrive ще увеличи мощността до съвсем 600 к.с., само че явно ще жертва част от успеваемостта, като няма да може да се съпоставя с пробега на RWD модела.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР