Както по-рано стана ясно, Локо София и Младен Додич се

...
Както по-рано стана ясно, Локо София и Младен Додич се
Коментари Харесай

Младен Додич коментира раздялата с Локо София

Както по-рано стана ясно, Локо София и Младен Додич се разделиха по взаимно единодушие. Бившият треньор разяснява аргументите за преустановяване на общите им взаимоотношения.

"Разделихме се като другари. Тук съм от 2 години, това не е малко време. Знаете каква е обстановката тук на Балканите, тъй че това в действителност е един огромен интервал. "

"Вече не съм част от Локомотив, само че си оставам локомотивец. Желая на отбора да влезе в елита. Предния път ми липсваше напълно малко на баража, в този момент е на 3 точки от тази зона. Искрено и от сърце искам на Локомотив да бъде трети и през бараж да влезе в А група ", съобщи Додич.

Специалистът има вяра, че тимът има здрава основа, с помощта на която може да влезе в българския хайлайф.

"Ние правихме тима през шампионата, това не е оправдание, само че това бе повода за амплитудите в резултатите. Много е мъчно да правиш тим в придвижване. Трябва да се надгради, тъй като основата е здрава. Но не е належащо да се вземат толкоз доста играчи. Разбира се, че ще бъде мъчно, има доста положителни тимове, само че когато имаш огромни цели, няма по какъв начин да бъде елементарно. "

Додич призна, че първият интервал отпред на отбора е бил по-успешен за него.

"Тогава влязохме в шампионата с упоритостите да бъдем част от горната половина. Последният кръг бяхме на 5-6 минути от първата позиция, когато Ботев Враца вкара гол и бе на точка пред нас. Последвалият бараж ще го помним цялостен живот, за жалост. Две години не са малко. Тук, в България, в никакъв случай не съм чувствам, че съм от чужбина. "

"Емоциите в мен са положителни. Поздравих играчите, треньорите, управлението. Такава е работата. Липсваше ни шанс, само че не може да разчитаме единствено на него. Липсваха ни по-добри резултати. През целия си живот ще скърбя за баража. "

Бившият ментор призна, че тимът е изгубил салдото в играта си.

"Парадоксално е, тъй като мачовете, които изиграхме с ЦСКА и Нефтохимик, бяха положителни за феновете, само че не и за нас. Имаше дуели, в които не играехме добре, а печелехме. НЕ съм удовлетворен, тъй като в последните дуели допускахме повече голове, в сравнение с вкарвахме. Допреди три дуела имахме най-хубавата отбрана, само че не успяхме да намерим салдото. "

"Никога не съм затварял вратата си. Винаги съм давал всичко от себе си. В Сърбия също има клубове, в които съм работил по няколко пъти. От през днешния ден не съм треньор, а почитател на Локомотив ", съобщи Додич.

"Работех тук с концепцията да съм дълго време и нямам проект Б, в този момент ще си умря малко и ще видя кой ще бъде новият ми тим. "

"В живота всичко отпътува, само че се помнят страстта и позитивните хора ", приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР