Както Plovdiv24.bg . Вчера в Окръжна прокуратура – Пловдив е

...
Както Plovdiv24.bg . Вчера в Окръжна прокуратура – Пловдив е
Коментари Харесай

Окръжната прокуратура внася искане задържане под стража на един от най-известните наркопласьори

Както Plovdiv24.bg . Вчера в Окръжна прокуратура – Пловдив е постъпила Заповед за арест, издадена от способените управляващи на Обединеното Кралство Англия и Северна Ирландия, по отношение на Бенджамин Макан, на 32 година Той е търсен за трафик на наркотични субстанции на територията на европейски страни, оповестяват от институцията.

На 13.06.2022 година, Бенджамин Макан е бил арестуван в гр. Пловдив от чиновници на ОД на МВР-Пловдив. Британският жител е бил разгласен за интернационално търсене въз основа на заповед за арест от областен арбитър при Районен съд в гр. Рединг, Обединено Кралство Англия и Северна Ирландия.

Задържането е на съображение Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест и Споразумението за търговия и съдействие сред Европейски Съюз и ЕОАЕ, от една страна, и Обединеното Кралство Англия и Северна Ирландия, въпреки това. В момента Бенджамин Макан е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив.  

Предстои да бъде импортирано искане в Окръжен съд – Пловдив за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.  Заседанието по същинското произвеждане по предаването на лицето следва да бъде планувано на друга дата в Окръжен съд-Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР