Както пицата на Дянков се превърна в символ на първия

...
Както пицата на Дянков се превърна в символ на първия
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ се скараха за суджука и ромите

Както пицата на Дянков се трансформира в знак на първия мандат на ГЕРБ, по този начин в този момент суджукът станал емблема на третото ръководство на Бойко Борисов. Суджукът съгласно силата, а не съгласно потребностите, бил стилът на болшинството. Това съобщи от парламентарната естрада заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " Жельо Бойчев.

"Искате да сложите етикет „ Суджук " за ръководството „ Борисов " 3, само че значи ли това, че вашият е „ Купените гласове измежду ромските махали ", отвърна ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Дадохме късмет и опция Българска социалистическа партия да се поправят и да бъдем положителни, когато приключваме една сесия, с цел да можем да очертаем по-добрите си планове и вероятности за страната ни. Явно може би това, което ще остане като емблема за тези избори и за метода, по който усилиха парламентарната си група Българска социалистическа партия, беше с помощта на диалози на представители, които бяха наказани и излежават присъдите си в пандизите, с цел да купуват сполучливо съответните гласове,припомни политикът от ГЕРБ.

Той напомни, че през миналата пленарна сесия единствено на два пъти политическите сили стигнали до обединяване в името на националния интерес - и то все за Македония. През другото време разграничителните линии останали.

"Като етикет на вашето ръководство се постановат свадите и злоупотребите ", сподели Бойчев. И напомни, че абсурдът НДК в действителност олицетворил техните "видими резултати ". Като дръпнеш завесата, излизат нагласени публични поръчки и корист с власт. от соц. проучване се вижда, че два пъти повече са разочарованите хора от държавното управление на борисов, 40 % хора живеят с чувство за утежняването на техния живот, акцентира социалистът.

Уважаеми сътрудници, виждам, че към този момент желаете да сложите етикет за ръководството „ Борисов " 3 - „ Суджук ". Означава ли това, че ние би трябвало да сложим етикет, че увеличението на вашата парламентарна група след извършените предварителни избори е с помощта на купените гласове измежду ромските махали ", запита Цветанов.

„ Вие сте тези, които имате положителни практики в тази посока. Когато давате оценка за публичните поръчки, може би визирате това, с което бяхте известни в ръководството при Сергей Станишев - с „ Батко и братко ", прекъсването на еврофондовете, неналичието на доверие към държавното управление и самия факт, че това нещо го постигнахте, вие го затвърдихте и с управническия мандат при Орешарски ", сподели още в декларацията от името на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

За страдание, успяхме единствено два пъти. Първият път е приемането по наше предложение на обща декларация, осъждаща погрома над македонския парламент. Вторият път е през вчерашния ден, 27 юли 2017 година, когато още веднъж по въпроси, свързани с Македония, декларацията за поддръжка напъните за сключване на контракта за добросъседство. Добре е, че по тази толкоз мъчителна от историческа позиция тематика и толкоз прочувствена за всеки българин тематика, показахме поредност и единодушие, сподели Жельо Бойчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР