Както писахме, Спартак победи Светкавица с 2:1 в Търговище и

...
Както писахме, Спартак победи Светкавица с 2:1 в Търговище и
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров: Изпълних задачата да върна бързо Спартак в професионалния футбол!

Както писахме, Спартак победи Светкавица с 2:1 в Търговище и се завърна в професионалния футбол. Архитект на този успех е Енгибар Енгибаров, който през януари 2018 година пое тотално разрушен тим, със непретенциозен актив от точки и в дъното на третия ешелон, само че единствено 17 месеца по-късно съумя да го върне във Втора лига.

Ето първите думи на Енгибаров за „ Петел ” след триумфа в Търговище:

„ Щастлив съм, че изпълних задачата си и това, за което пристигнах в Спартак, го реализирах. Поех Спартак при започване на 2018-а, когато на процедура нямахме тим и бяхме на дъното в класирането. Още тогава си сложих за цел през лятото на 2019-а да сме в професионалния футбол и успяхме. В три полусезона последователно надграждахме и от новобранец превърнахме Спартак в хегемон.

А този сезон ние сме единственият тим от Първа, Втора и Трета лига без загуба.

Едно огромного отлично на футболистите! Горд съм, че съм техен треньор! Те демонстрираха темперамент, себераздаване и професионализъм, и макар страничните фактори се завърнахме безапелационно и справедливо в професионалния футбол.

Аз нито за момент не съм се съмнявал, че това ще стане, тъй като Спартак е клуб с история, обичаи и вярна аудитория.

Този тим заслужава да играе още веднъж огромни мачове на актуализирания си стадион и допустимо най-скоро да се завърне там, където му е мястото – в елита. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР