Както писахме преди броени дни скандалната пловдивчанка Джулиана Гани за

...
Както писахме преди броени дни скандалната пловдивчанка Джулиана Гани за
Коментари Харесай

Ново 20: Хирургът на Кардашиян оперирал Джулиана Гани

Както писахме преди броени дни скандалната пловдивчанка Джулиана Гани за следващ път легна под ножа. Макар пластичните интервенции да всяват ужас в обществеността, тя няма никакво желание да козирува на непознатото мнение.

Преди няколко дни русата секс бомба отпътува със брачна половинка си Станимир за Германия, където оперира за следващ път носа си. За интервенцията писахме ето ТУК ! От сигурни източници bglife.bg научихa, че този път Гани се е бръкнала с огромна сума пари, защото желала най-хубавия – докторът, който направил чипото носле на Ким Кардашиян.

Именно на нея желае да наподобява нашата Джулка, която е подготвена на всичко за визията, за която мечтае от дребна. „ Искам да ми стане по-кукленски носът и няма да се спра, до момента в който не реализира мечтаната визия “, безапелационна е тя.



Операцията е предходна добре, само че Джулиана изплака от болничното легло пред „ Марица “, че този път доста е боляло. Чака моментът, в който ще махне превръзката и ще спадне отокът, с цел да види дали най-сетне ще върви с гордо вдигнала глава, или ще се наложи да възнамерява нова пластична интервенция.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР