Както писахме, поп-фолк певицата Андреа почти открадна шоуто по време

...
Както писахме, поп-фолк певицата Андреа почти открадна шоуто по време
Коментари Харесай

VIP-ове срещу народа: Андреа и Николета в Instagram война срещу хейтърите

Както писахме, поп-фолк певицата Андреа съвсем открадна шоуто по време на финала на Big Brother: Most Wanted. Тогава тя защитаваше Благой и Златка, само че хората бяха впечатлени от метода, по който изглеждаше. А по какъв начин изглеждаше тя? Най-общо казано – друго:

Хората онлайн откриха забележимото – на дребния екран наподобява друго от това, което виждаме в Instagram. Появиха се и meme-та. На всичко това Андреа отвърна, публикувайки скрийншоти на истинска резолюция, а не разпъната, както тя твърдеше.


Това обаче не успокои пристрастеностите. Какво се е случвало тъкмо, не знаем, само че певицата разгласява следната фотография:

Виж още: Андреа за другарството си с Николета Лозанова. Но какво мисли Кубрат за фотосите й?

Текстът под нея гласи: „ Ето ви една нова фотография... по този начин да си коментирате ”. И те започнаха да си разясняват.

Наред с обидните квалификации, доста хора означиха, че това, което нервира, е, че се показва такава, каквато не е.

Виж още: Кобрата за Instagram-a на Андреа: Евтини фотоси! Ще стане ужасно...

Но не си мислете, че в тази борба Андреа е сама. В обидите към коментиращите се включи вярната й другарка Николета Лозанова, която подреди всички съперници на певицата. Нарече ги мърши, злобни душици, злобари. Обиди някои и поради външния им тип, който не харесва.

Но по-интересното е, че се включи и друга плеймейтка – Моника Валериева. Припомняме ви, че преди няколко години цялото медийно пространство беше наситено от абсурда посред им. Тогава те си разменяха сходни квалификации, с каквито в този момент назовават почитателите си в Instagram.

По остаряла традиция Моника Валериева се включи на британски, само че бързо привключи на родния си български след забележка, че в действителност не е чак толкоз добра в езика на Шекспир.

Парадоксалното в тази ситуация е, че двете дами, скочили по този метод в отбрана на Андреа, в действителност разчитат на Instagram бизнес, насочен към тези, които плюят. А едната даже показа сбирка за долни дрехи за всевъзможни дами, тъй като хубостта не познавала граници и размери.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР