Както отдавна стана ясно, Анелия и Любомир Захаринов вече са

...
Както отдавна стана ясно, Анелия и Любомир Захаринов вече са
Коментари Харесай

"Принцът" й дори не се е сетил: Анелия натиснала Захаринов за брак!

Както от дълго време стана ясно, Анелия и Любомир Захаринов към този момент са съпрузи. Но съпрузи по автограф, тъй като действително празненство, както прилича, е нямало. Не сме видели певицата с булчинска рокля, нямаше тъпани и зурни...

Е, това ще се промени следващата година, защото Анелия призна, че обилната венчавка е планувана точно за тогава. Тя желала по-малка женитба, само че мъжът й решил да е огромна, с доста посетители и даже с медии, хвали се Анелия. Но...

Обикновено има едно " само че ", като в тази ситуация то е за това, че Захаринов желае гранде празненство, което да бъде отразено в медиите, без действително той да е предложил брак на жена си. И тук идва въпросът - сватбата негово откровено предпочитание ли е, или просто добра реклама. Наясно сме, че въпросният господин не беше прочут никому, преди да се загаджи с певицата.

Близки до Анелия разкриха, че не той, а тя му е предложила брак. Ако чакаше на него, можеше и да се пенсионира в очакване. Самата Анелия удостовери това като призна, че подписът може и да е " нищо работа ", само че пръстенът, който мъжът ти дава, значел доста за нея.

" Това е едно обединение, един мълчалив обет сред двамата и всичко това ви сближава. За мен беше ужасно значимо да го създадем, а не просто да си я караме по този начин, като гаджета ", изяснява Анелия.

Мнозина обаче се питат дали това няма да й изиграе неприятна смешка, тъй като сме наясно какво хукват да вършат доста женени мъже след хомота.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Анелия Любомир Захаринов Анелия и Любомир Захаринов сватба пръстен реклама
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР