Както отбелязва журито, Зозибини Тунци ги е впечатлила не само

...
Както отбелязва журито, Зозибини Тунци ги е впечатлила не само
Коментари Харесай

Каква е историята на "Мис Вселена 2019" СНИМКИ

Както отбелязва журито, Зозибини Тунци ги е впечатлила освен със своя сексапил. Тя също по този начин се опълчва на насилието и издевателството поради половете. Хубавицата предизвиква позитивното отношение към тялото и приканва девойките да се обичат, такива каквито са.

Зозибини Тунци е родена в дребния град Цоло в източната част на страната. Детството й минава в селце и към този момент в зрелост се реалокира в столицата на Южна Африка, Кейптаун. Там тя запова да учи в Технологичния университет и към този момент има степен бакалавър. Специалността й е връзки с обществеността и ръководство на имиджа.



Зозибини стартира да се появява на стилния подиум през 2017 година. Тогава тя пробва шанса си в първия конкурс за хубост, само че не печели премия. Тя пробва още веднъж през 2019 година и става „ Мис Южна Африка “, след което се насочва да завладее света.



За успеха си момичето благодари на родителите си. Тя написа покъртителен пост в профила си в Instagram:

"Вие ми подарихте живот и ме отгледахте. Сега заставам в далечна страна с гордо вдигната глава. Знам къде е моят дом и корените ми. Вие пожертвахте доста и работихте интензивно, с цел да имам повече благоприятни условия. Винаги ще ви бъда признателна и ще се постарая да ви накарам да се гордеете с мен всеки ден "

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР