Както обикновено, Рания се оказа една от най-елегантните и премерени

...
Както обикновено, Рания се оказа една от най-елегантните и премерени
Коментари Харесай

Колко добре изглеждат кралица Рания и принцеса Иман заедно

Както нормално, Рания се оказа една от най-елегантните и премерени дами на погребението на Елизабет Втора. Веднага след него йорданската кралица отпътува за Ню Йорк, където взе участие в поредност събития и срещи, свързани с благотворителни действия.
 Кралица Рания и символичният й тоалет на погребението на кралица Елизабет
Трогващият жест на Рания на погребението на кралицата

Йорданската кралица още веднъж показва класа

На едно от тях тя беше в компанията на огромната си щерка.

Рания и принцеса Иман бяха поканени на публична вечеря от фондация Kering, която се занимава с предварителна защита, битка и справяне с следствията на дами и деца, потърпевши от домашно принуждение.

Въпреки сериозната тематика, нямаше по какъв начин да останем равнодушни към метода, по който изглеждаха йорданските кралица и принцеса. И двете бяха избрали елегантни дълги рокли на Bottega Veneta, като тази на Рания беше в оранжево, а на Иман - в черно. Малките им вечерни чанти бяха на същата марка.

Няколко дни по-късно кралицата показа в формалния си профил в Instagram фотография с двете си дъщери, с цел да им честити рождените дни. Принцеса Иман, която скоро ще е омъжена жена, е родена на 27 септември 1996 година, а принцеса Салма - на 26 септември 2000 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР