Както обещхме, направихме положителна кампания, като цяло спокойна , ние

...
Както обещхме, направихме положителна кампания, като цяло спокойна , ние
Коментари Харесай

Милен Георгиев ИТН: Предлагаме важните за града решения да се взимат след референдум

Както обещхме, направихме позитивна акция, като цяло спокойна, ние съблюдаваме закона и не сме имали проблеми като някои от другите партии, съобщи лидера на листата на Има Такъв Народ за община Кюстендил Милен Георгиев.
Всякакви тематики, които касаят кюстендилци и са по- огромни ще бъдат подлагани на локални референдуми, ние имаме опит с референдумите и събирането на подписи.
Стига с този модел- събрали се и решили нещо и след това всички кюстендилци носят следствията, уточни Георгиев.

" Над 300 са претендентите за общински съветници, само че нас би трябвало да изберат, тъй като от когато съществува Има Такъв Народ ние сме посочили отношение към хората, непознати, без да очаккваме нещо в подмяна.Като цяло сме разнообразни и сме отвън общопприетите рамки, за нас не са значими стратегиите и парите, а да се прави дейно работа и да има положителни крайни резултати ", сподели Георгиев.

Милен Георгиев ена 33 години от град Кюстендил. Учил е в ПМГ, след което висшетобразование – бакалавър и магистър в НСА, специалностКинезитерапия.

" Върнах се в Кюстендил незабавно откакто приключих, тъй като камъкът си тежи на мястотои къща без основи няма. За мен Кюстендил е най-красивият град и с безчет благоприятни условия ", сподели Георгиев

" Относно Има Такъв Народ, желая да кажа, че обществената ми активност стартира когато бях на 15 години, откакто станах доброволец в младежкото БЧК, 10 години. Награден съм за кръводарител на България за 2009 година, като досега съм дарил 34 пъти кръв, главно за непознати хора. Аз съм от учредителите на Има Такъв Народи повода заради която съм тук е, че това е най-хубавата партия-група хора, събрани от общата концепция българите да са в действителност добре. Тук видях за мен мястото в което мога да оказвам помощ още веднъж на безчет хора, сблъскали се с най-различни проблеми. Общински координатор съм през цялото време, бих споделил за себе си, че съм мечтател, движат ме морал и най-много фамилните полезности. Неща позабравени в последните години. Благодарен съм на управлението на Има Такъв Народ, че ме предложи да бъда лидер на листата за общинскисъветници. Знам каква отговорност носи тази позиция, да бъдеш лидер и водач е нещо, което не всеки умее. Всички хора с които съм работил мога да го потвърдят ", съобщи Милен Георгиев.

Никой не е основан да бъде политик, само че събитията и гражданската ни позиция изискват интензивност, Има Такъв Народ е най-хубавият вид за това.Като общински консултант ще допринесеза развиването в няколко сфери.

" Занимавам се със земеделие в землищата на 2 села, общо 75 дка овощни градини, като тази активност правя от 10 години. Знам какви са локалните и национални проблеми особено на овощарите, пък и в случай, че ние бяхме овощната градина на България съм уверен, че отново ще бъдем.

Проблемите в община Кюстендил в посока на земеделието са изцяло преодолими и решими. Не изискватмного средства за решението, по-скоро изискват воля, която ние като младежи имаме.

Управител съм на състезателен клуб, затова съм в течение на дейностите в посока спорт на община Кюстендил. Искам ясно да заявя, че в тази посока общината се оправя доста добре, само че несъмнено постоянно има по какъв начин да бъде още по-добре. Имаме хрумвания за национални планове за възобновяване на пистите на стадион Осогово, както и цялостното възобновяване на стадион Странджа.

Занимавам се с интернационална търговия, като съм уверен, че нововъведенията и технологиите, които са нужни запоследващоторазвитие на града ни, към този момент ги има. Ние би трябвало да ги използван тук ", съобщи Георгие

Приоритети в работат му като общински консултант ще бъдат:

Реализиране на план – „ Изграждане на монумент на Райна Цанева – майка на 600 деца “

•Създаване на непрекъсната комисия по земеделие

•Създаване на площадка за изкупуване на локални първични материали и продукция

•Реновиранеи превръщане на животинския пазар в посока съвременна борса за плодове и зеленчуци.

•Разширяване на терена в региона на пазара, на който всички дребни и домашни производители да могат да осъществят своята стока

•Удължаване договорите запозлванена общински земи от 1 на най-малко 7 години. В други страни стигат до 29години.

•В посока спорт, модернизиране и главен ремонт на откритата писта на стадион Осогово – по международни условия

•Засилена рекламна акция в чужбина на Кюстендил като туристическа и бизнес дестинация

•Хуманно решение на проблемите с бездомните животни, което в границите на 2 години и няколко стъпки, могат да бъдат решени.

" Призовавам всички хора да гласоподават за нас с номер 21 в бюлетината за общинскисъветници. В общинският съвет е нужно да има младежи, неопетнени, почтени, борбени. С предпочитание за развиване на цялата ни община и всички поданици. От нас ще получите едни непримирими хора за правдата и ползите на хората община Кюстендил ", прикани Георгиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР