Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака

...
Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака
Коментари Харесай

Иван Гешев заяви, че ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов

Както дадох обещание, считам да осъждам всички лъжци. Яростната медийна офанзива против " Граждански блок " и мен персонално значи, че политическият буклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в пандиза, където му е мястото.

Днес декларирам, че ще предам на съд за клюка Емануил Йорданов и министъра на правораздаването Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки идващ измамник. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на осъщественото от него, поради събитието, че съобщи, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, посредством съдебно- психиатрична експертиза в хода на правосъдното произвеждане.

Според военачалник Патън, в случай че се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, дано се търкалят на воля. Тъжното е, че ни ръководи политически боклук който трансформира държавността ни в руини. Затова, с цел да оцелеем като нация и страна, би трябвало да ги изхвърлим на бунището на историята.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР