Както обеща, премиерът пропусна църквата за Великден и сам проведе

...
Както обеща, премиерът пропусна църквата за Великден и сам проведе
Коментари Харесай

Бойко изуми като сам проведе Великденска литургия на двора си в Банкя

Както даде обещание, министър председателят пропусна църквата за Великден и самичък организира спонтанен ритуал в двора пред внуците си. Бойко изненада и най-върлите си почитатели със свободна импровизация на нещо сред литургия навън и жречески обред от езическите времена. Бойко ТВ пусна видео от знаменателното събитие. Вместо църковни одежди Бойко Борисов беше с фланела със чудноват цвят, която също стана шлагер измежду народа.

„ Великден е най-светлият християнски празник”, написа министър председателят. „ В актуалната обстановка би трябвало да сме по-добри и по-смирени. Нека да създадем всичко, което зависи от нас, с цел да може след години да се гордеем с решенията и дейностите си”, написа още Борисов.

„ Трябва да сме единни в това предизвикателство и да проявим отговорност. Има време за всяко нещо - време за прегръщане и време за възпиране от прегръщането. Благоразумният планува злото и го заобикаля. Бог не е единствено в храма, Той е на всички места! Бъдете мощни и търпеливи, ще настъпят по-добри дни!”, написа министър председателят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР