Както няколко пъти споменахме днес по време на срещата, е

...
Както няколко пъти споменахме днес по време на срещата, е
Коментари Харесай

Денков: Европа повече не може да си позволи да бъде разединена

Както няколко пъти споменахме през днешния ден по време на срещата, е фактически изключение да имаме трима министър председатели на едно място, двама извънредно уважавани европейски комисари и също по този начин един прикрит министър председател и комисар по едно и също време - Мария Габриел, която е дружно с нас, съобщи министър председателят Николай Денков по време на срещата си с гръцкия и румънския министър председател в Евксиноград, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Всички проблеми през днешния ден имат извънредно значим надрегионален аспект, обвързван с това, което се случва в Украйна. С това, което виждаме от два дни, че се случва в Израел. Европа повече не може да си разреши да бъде разединена, да няма пътища, които да свързват прилежащите страни, да няма енергийна съгласуваност и по този метод да се оказва подвластна от външни фактори, съобщи Денков.

„ Всички ние би трябвало да бъдем дружно във всеки един смисъл на думата дружно. И като политическа позиция, и като общи полезности, които да отстояваме всеки един ден в работата си. И като развиване на нашата съгласуваност, от която зависи нашето бъдеще, сподели още Денков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР