Както наскоро ви информирахме, новите AMG-та ще бъдат оборудвани с

...
Както наскоро ви информирахме, новите AMG-та ще бъдат оборудвани с
Коментари Харесай

Хибридните AMG-та ще се зареждат докато „дрифтят“

Както неотдавна ви информирахме, новите AMG-та ще бъдат оборудвани с хибридно задвижване, като при най-мощните осъществявания, то ще бъде обезпечено от 4.0-литров V8 бензинов мотор, който ще дава отговор за предната ос и електромотор с 201 конски сили, който ще задвижва задните гуми.
 Хибридните AMG-та ще се зареждат до момента в който „ дрифтят “

Подобна настройка, само че с 2.0-литров четирицилиндров мотор ще забележим и при новото C63 AMG, което се чака да дебютира напълно скоро. Покрай подготовката за премиерата на новите хибридни AMG-та, немската компания разкри и забавни детайлности по отношение на зареждането на батерията.

 Хибридните AMG-та ще се зареждат до момента в който „ дрифтят “

Както най-вероятно знаете, по-голямата част от електрифицираните коли оферират рекупериране на силата или с други думи, батерията се зарежда, когато натискате спирачките или пък се спускате по надолнище. Изглежда от спортната дивизия на Mercedes са разкрили и забавен метод по който това да се случва, а точно когато дрифтите. Излишната сила, която се обезпечава от гумите при по този начин нареченото пързаляне, бива връщана към батерията и по този метод тя се зарежда и способства за по-голям пробег.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР