Както наскоро стана ясно, депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син бе

...
Както наскоро стана ясно, депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син бе
Коментари Харесай

Ето кои са фаворитите за заместник на Любен Дилов в България търси талант

 Както неотдавна стана ясно, депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син бе препоръчан за министър на туризма и заради тази причина няма да може повече да се изявява и като част от журито в " България търси гений " по bTV. Това ще се случи от 9 май, когато започват и живите епизоди на шоуто.

От bTV приключиха работните си отношения с Дилов поради политическите му задължения, а изданията, които текат сега в ефира на медията, са записани още преди месеци.

Големият въпрос в този момент е кой ще седне в стола на Дилов оттук насетне и ще прави компания на Катето Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова. А най-спряганото име за момента е това на певицата Михаела Филева, която сме виждали в същата роля в предходни сезони, написа Hotnews.bg

Феновете на формата обаче, недоволстват, защото с Филева дамите в журито взимат превес, а когато са поравно с мъжете, е по-интересно. Ето за какво има вид в стола на Дилов да седне и артистът Асен Блатечки. На кого ще се спрат в последна сметка от bTV, напълно скоро ще стане ясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР