Както много други хора с наднормено тегло, Саманта е била

...
Както много други хора с наднормено тегло, Саманта е била
Коментари Харесай

Момиче се отказа от любимото си хоби и отслабна 123 кг за една година СНИМКИ

Както доста други хора с наднормено тегло, Саманта е била уверена: омразните килограми в никакъв случай няма да я изоставен. Но доскоро повече от година тя схванала, че по този начин не може да продължава и решила да предприеме решителни ограничения.

"По-рано аз ядях каквото си желая, когато си желая. Имах занимание: да навестявам китайски заведения за хранене и да опитвам всичко в менюто. Но, когато навърших 22 години, здравето ми бе отишло по дяволите. Затова взех решение да се трансформира ", споделя Саманта Сото.


През ноември 2018 година Саманта решила да се подложи на интервенция за понижаване на стомаха. Други разновидности момичето не виждало, въпреки всичко след всичките ѝ години на преяждане за нея било невероятно да управлява повече тежестта си, както и размера на порциите си.

Момиче смъкна 100 кг за няколко месеца, ето по какъв начин наподобява в този момент

След интервенцията тя почнала да съблюдава прецизна диета: тя понижила фрапантно количеството на въглехидратите, нараснала е приема на мазнини. Също по този начин Сото почнала да подвига тежести в залата за фитнес.


Амбър тежеше 300 кг, в този момент обаче е същинска хубавица СНИМКИ
В момента Саманта тежи 63 кг - тя е свалила съвсем половината от тежестта си единствено за една година. Момичето съблюдава непоколебим режим на хранене. Тя брои калориите си, отказала се е от продуктите с високо наличие на въглехидрати, а и като цяло от всичко, което тя в предишното доста е обичала. Според самата Саманта обаче всичко си коства.


"В момента се усещам на 100% по-добре, в сравнение с в миналото съм се чувствала в предишното. Пълна съм с сила! Това ме стимулира да реализирам все по-нови и нови цели. За нищо на света не бих се върнала към остарялата си физическа форма и предходните чувства ", споделя Саманта Сото.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР