Както мечките се подготвят за зимен сън, така и ние

...
Както мечките се подготвят за зимен сън, така и ние
Коментари Харесай

Затъмнение: На 14 октомври навлязохме в ново измерение на живота

 Както мечките се приготвят за зимен сън, по този начин и ние би трябвало да се подготвим за интервал, който ще бъде потребен, само че не постоянно радостен и безоблачен. Това е за положително.

Слънцето е за нашата персона и външно проявяване, мъжка сила.

Луната е за мекотата, мъдростта и интуицията, за вътрешното. Женска сила.

Именно този баланс би трябвало да бъде възобновен, интелигентно превключвайки на „ включено “, в случай че е належащо Слънце, по-късно на „ включено “ Луната.

Новолунието стартира своето интензивно въздействие 2-3 дни преди пика. Тоест към този момент сме в неговата зона. Затова силата и силата могат да ни махнат с ръка, ние ще желаеме да се отдадем на мързел, а някои може да изискат да разбият, разрушат и подредят нещата.

Сега и през целия интервал на коридора на затъмнението до 28 октомври най-важното е да отбраните личното си съответно въодушевление, изясненост, да въведете точност в дейностите си и цялостно изключване от външни източници, които внасят комплициране в мислите ви и неспокойствие, стрес и нерви за вашето здраве.

Чудесно е, в случай че можете да живеете без вести за това време: не включвайте тв приемника, не четете новинарски страници и канали, а в действителност посветете това време единствено на себе си и личния си живот.

Специално увещание:

Всичко, което се случва в коридора на затъмнението, има резултат на напредък и разпространяване на открито.

Затова е доста значимо да определите същинските си планове, цели и стремежи.

Също по този начин е доста значимо да се справите с това, което лежи в близост и не е правено от доста дълго време. Изсмуква сила. Трябва или да бъде приключено, или изцяло изхвърлено.

Сега доста хора имат нараснало предпочитание да подредят нещата. Тук би трябвало да внимавате, тъй като всяка изречена дума ще има последици.

Решете почтено, в действителност ли имате потребност от този човек до вас или е от боязън от самотност и по табиет се проточва без изключително развиване?

Във всеки случай, един ден ще би трябвало да решите да извършите крачка, в случай че желаете да вървите в крайник с щастието.

Но най-добре е да не влизате в спор по време на Новолуние и в коридора на затъмненията, да не прибягвате до викове и нервности, без да ги подкрепите с обстоятелства.

Важно е да вършиме всичко рационално, умерено, умно и обективно.

Най-добрият метод да изживеете интервала в изгода е да свържете пристрастеност и креативност. Страстта към вашия бизнес, вашия живот, здраве, мисли и положение ще ви помогне да преживеете умерено пика и да оформите нов брилянтен проект за реализиране на вашите цели.

Творчеството ще ви помогне да намерите нов метод, да отвлечете вниманието от негативизма и опитите на външни хора да разклатят душeвността ви.

След Новолуние се предлага да не стартирате никакъв бизнес до 28 октомври в това число. Но не забравяйте да употребявате това време, с цел да работите, да подредите нещата и да имате точна тактика за бъдещето, тъй като всичко ще върви напред с вас!

Сега е значим интервал на промяна.

Невероятни мисли и хрумвания могат ненадейно да ви завладеят. Особена стойност в подобен интервал имат и сънищата.

Може да се появи доста значим човек, който или ще стане сътрудник във вашия бизнес, или ще се окаже верният преподавател и ще донесе със себе си нужния опит.

Някой може да преживее съдбоносна разлъка. Да, да, раздялата не е покруса на живота, както нормално се счита измежду мнозина, които обичат да страдат и умират.

Раздялата е идващият стадий от живота, идната страница, вашият път, плануван от Вселената. Така би трябвало да бъде.

Раздялата значи да поставиш хората на местата им. Ако се случи раздялата им, тогава е време да продължат напред и да бъдат някъде другаде, само че не един до различен. Време им е!

Най-интересното е, че навечерието на Новолуние бе прелестен петък 13-ти. Да) Страхотен коктейл, нали?

Петък 13-ти, ръководен от Венера.

Вълшебно магическо време, което в действителност се случва с причина.

Това е време на благоприятни условия и ключове!

Не се отдавайте на суетност, не се разсейвайте от нещо, на което не можете да повлияете по никакъв метод. По-добре вземете ключовете си!

Определете за себе си КЛЮЧОВА цел за близкото бъдеще, която ще ви отвори вратата към доста други цели и достижения.
Определете сами КЛЮЧОВОТО положение, което ще ви води по стремежи път.
Определете за себе си КЛЮЧОВО предпочитание, което е в действителност ваше и същинско, което е чисто и не съдържа желанията на други хора.
Определете сами КЛЮЧОВИТЕ параметри на вашата щастлива връзка.
Определете за себе си КЛЮЧОВИТЕ действия, които ви оказват помощ да се заредите с сила и да ви дадат положително въодушевление.
Определете за себе си КЛЮЧОВ кръг от другари и тези хора, които са близки по дух, по ползи, от които можете да научите нещо и да спечелите положителни неща.

Чувствайте се свободни да употребявате всичко, което е покрай нас и за което знаете, само че може би в никакъв случай не сте взимали: утвърждения, магия за свещи, лист с стремежи, вълшебен миг от деня и така нататък

Никога няма да е ненужно. Естествено, при изискване, че не чакате торба с пари от небето и принц на бял кон, който някак би трябвало да пристигна в дома ви, до момента в който се криете под одеялото.

Свещите почистват пространството. Заредени са с добрина. Просто седнете в тишина до пламъка на свещта и погледнете в центъра й. Изключете мислите си. Отпуснете се. И ще видите по какъв начин в процеса ще ви хрумне нещо забавно, някакво просветление в дословния смисъл на думата.

Факт е, че нашата настройка и вътрешна подготвеност вършат същински чудеса.

Когато човек е определил задачите си и разбере тъкмо кой е и какво е, стартират да се случват чудеса.

Ритуалите и дейностите не са нищо повече от работа върху себе си. Всичко това е основано от вашите лични ръце. Положителното мислене е вградено в мозъка и преконфигурира цялата система на живот.

И ежедневните дейности към вашите цели естествено ви движат напред.

Без вътрешно предпочитание и пламнал огън нищо няма да се получи.

Ето за какво през този интервал би трябвало да балансираме сред Слънцето и Луната, в това число всичко най-силно, неповторимо, забавно, потребно и магическо.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР