Kакто мъжете, така и жените имат своите любими (и не

...
Kакто мъжете, така и жените имат своите любими (и не
Коментари Харесай

Това са 4-те пози в секса, които жените не харесват

Kакто мъжете, по този начин и дамите имат своите обичани (и не чак толкова) полови пози.
От списание Men's Health пробваха да изяснят въпроса с най-нехаресваните от представителките на нежния пол секс пози, като попитаха над 1000 дами за желанията им.
Ето кои са 4-те най-неприятните секс пози за дамите:

„ Кучешка поза “
Най-неприятната и нелюбима поза за дамите се оказва „ кучешката “. Като причина за това участничките в анкетата показват неналичието на фамилиарност и фактът, че позата може да бъде мъчителна за тях.

„ Жената от горната страна “
На второ място в антикласацията е сложена позата, при която дамата е от горната страна. Основната причина дамите да заобикалят тази поза може да се опише с една дума – неустановеност, настояват сексолози. Несигурността кара дамите да се съмняват във външния си тип – дали коремът ѝ е плосък или по какъв начин наподобяват гърдите ѝ. Което е голяма спънка за постигане на оргазъм.

„ Обърната ездачка “
Тук повода е доста елементарна – тази поза рядко носи висшо наслаждение за дамите, което я прави една от минимум обичаните им.

„ Поза 69 “
Участничките в допитването признават, че не харесват тази поза, защото им е мъчно да се концентрират върху личното си наслаждение, когато доставят такова на различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР