Както Lupa.bg първи съобщи, столичани изловиха служители на МВР да

...
Както Lupa.bg първи съобщи, столичани изловиха служители на МВР да
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ТА*АК! МВР обясни защо товари кашоните на Любена

Както Lupa.bg първи заяви, столичани изловиха чиновници на Министерство на вътрешните работи да оказват помощ за товарене на кашони на някогашната брачна половинка на търсения Пепи Еврото -  Любена Петрова. Кадрите с аматьорската порно звезда и униформените взривиха мрежата.

От Министерство на вътрешните работи публично обясниха дейностите си с това, че на Петрова ѝ е назначена денонощна персонална физическа защита от органи на Столична дирекция на вътрешните работи. 

Прочетете сами гениалното им известие:

" На 18.06.охраняваното лице отива на пазар в “Икеа ”. След това тя среща компликации при натоварването им.Първоначално чиновниците на Министерство на вътрешните работи отхвърлят, само че защото дълго време никой не се отзовал да помогне на дамата, а подземният гараж е избран като високорисково място, за персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките самичък само за по- бързото им отдръпване ".

Ето и част от мненията в мрежата:

Бетон бъркат ли? Коя е тази компания

Сигурно е предпазен очевидец, очевидно я пазят и от дискова херния.

Горкото русо симпатично полицайче от женски генезис. Сигурно се усеща супер сконфузено и леко унижена от тази заповед, да върви да придвижва частно закупени неща от следващата, към този момент екс мутреса!

За още 20-30 лева че и ги качат след това до тех.

какъв брой коства да си ги викна да прекарат малко плочки тия нарушители в униформа....така де чиновниците на Министерство на вътрешните работи?

Положението е доста зле, щом прокурорска жена е стигнала до ИКЕА!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР