“Както казах, приятели, аз бях пребит, заплашван и унизяван в

...
“Както казах, приятели, аз бях пребит, заплашван и унизяван в
Коментари Харесай

Гледна точка! Зетят на Николина Чакърдъкова, Симеон Бакалов: Не съм виновен. “Патката” от ВИС-2 ме нападна и преби

“Както споделих, другари, аз бях пребит, заплашван и унизяван в въпросната вечер в село Балдево ”.  Това написа в обществените мрежи Симеон Бакалов, по-известен като някогашния шурей на Николина Чакърдъкова. Въпреки, че са разграничени с дъщерята на огромната национална певица, двамата поддържали прелестни връзки и си помагали в развъждането на общите им деца. Точно името на Чакърдъкова даде мотив на голям брой медии да провокират несъществуваща сензация, набеждавайки Бакалов за принудител и гамен.

 

В началото на предходната седмица гръмна скандал с някогашният шурей на Николина Чакърдъкова, който бе упрекнат в това, че е наръгал с нож трима души в центъра на гърменското село Балдево, оплака се Борис Партулов, татко на единия потърпевш. Случката се разиграла в нощта на по-миналата събота против неделя пред заведение. Симеон Бакалов, който е упражнявал бойни изкуства, дошъл от Гоце Делчев в селото със собствен другар и почнала препирня сред него и трима млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за абсурда била злополука отпреди две седмици.

 

Онова, което сътрудниците пропущат да упоменат, е че мелето е провокирано от страшилището на Югозапада – Георги Кременлиев, с циничния прякор “Патката ”. По остарял селски табиет той движи в региона с тениски на “ВИС-2 ”, парадирайки с връзките си с към този момент не съществуващата престъпна организация. На пияна глава обичал да се хвали, че приживе Георги Илиев го бил наредил измежду най-верните си хора и той изпълнявал специфични поръчения на Главния.

 

Гангстерът е остарял познайник на Министерство на вътрешните работи, а най-противната му демонстрация беше зверският побой над бременна жена – Зоя Кокошарова от гърменското село Марчево, която работи като рецепционист в хотелски комплекс " Делта " край село Огняново. Младата жена след нападението на Кременлиев е била настанена в болница с заплаха да загуби бебето вследствие нанесения й побой и шока, напомнят локалните новинарски уеб сайтове. Патката е прочут в района като метежник и чудовище за община Гърмен.

 

В поддръжка на думите си, че също е потърпевш от гнева на “Патката ”, зетят на Чакърдъкова качи видеоклип, на който ясно се вижда по какъв начин Кременлиев и негови приятели - 15 яки и здрави бабаити - го завличат в тъмна уличка, събарят го на земята, нахвърлят се върху него, скачат му по главата, а той е самичък по време на нападението.

 

“На клипа ясно се вижда всичко, като държа да подчертая че това е може би към края на побоя, преди този момент се изредиха още хора от компанията. Най-активен в клипа са Георги Кременлиев – Патката и Кирил Партулов. Язък че татко му Борис Партулов обиколи всички малките екрани и се чудеше по какъв начин с умалителни имена в жанр: " Синчето ми си пиеше ракийчица в кръчмичката и беше атакуван " да изкриви действително какво се е случило ”, показва гледната си точка зетят на националната певица.

 

В негова отбрана, само че публицистичната ни поща дойде видеото, а подателите му изясняват по какъв начин главорезите на “Патката ” скачат му по главата на Бакалов, а единият от тях изпуска нож, който той взема от земята и в положение на неизбежна самоотбрана го насочва против тях. Те пък, биейки го, се самонарязват. Това изяснява обстоятелството, че раните, разказани от правосъдните медици в епикризите им, не са прободни а са порезни, което изключва хипотезата да са били нанесени съзнателно.

 

“Във видеото съответно се вижда и чува по какъв начин Кирил Партулов ме удря неведнъж с юмруци като изпуска бокса и продължава и се самонаранява, раната му е ПРОРЕЗНА А НЕ ПРОБОДНА, аз в легнало състояние и пребит работя в неизбежна самоотбрана. Патката желае револвер да ме простреля както и се заканваше цяла вечер.... оставям другото сами да прецените......, беше озлочестеният юноша в персоналния си фейсбук профил.

 

Той добавя, че поради обвиняванията, че е наркоман, си е направил кръвен тест в сертифицирана лаборатория и той ясно е посочил неявяване на всевъзможни неразрешени субстанции.

 

“В кой свят живеем ”, пита подателят на писмото, а ние чакаме органите на реда в Благоевград да профилактират по-ефективно престъпния контингент.

Източник: crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР