Както и в изявлението си за медиите на 13 март,

...
Както и в изявлението си за медиите на 13 март,
Коментари Харесай

Тилърсън се сбогува със ”злонамерения” Вашингтон

Както и в изказването си за медиите на 13 март, когато беше освободен с едно президентско известие в Туитър, след месеци клюки за неприятните им връзки , Тилърсън въобще не загатна президента в речта си. Той беше приветстван дълготрайно от чиновниците в Държавния департамент, пристигнали да го приветстват в основното предверие на постройката, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Иска ми се да ви помоля ежедневно да вършиме дребен жест на вежливост и внимание към някого. Този град може да бъде доста злоумишлен ", сподели той, пресечен от смях и ръкопляскания. - "Вие обаче не сте длъжни да участвате в това. Всички ние можем да решаваме кои желаеме да бъдем, по какъв начин желаеме да се отнасят с нас и по какъв начин желаеме да се отнасяме с другите ", добави той, разчувствуван, преди да напусне внушителната постройка на външното министерство, с цел да замине за родния Тексас, където има ранчо .

Технически 65-годишният Тилърсън остава държавен секретар до края на март. Той обаче делегира цялата социална и политическа отговорност на своя заместител Джон Съливан в очакване посоченият от Доналд Тръмп негов правоприемник - шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпейо - да бъде одобрен от Конгреса, което няма да стане преди април.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР