, както и през студените месеци резултират често в различни

...
, както и през студените месеци резултират често в различни
Коментари Харесай

25% от потребителите страдат от суха кожа, която студените месеци изострят

, както и през студените месеци довеждат до постоянно в разнообразни кожни проблеми и недостатъци. Скорошно в Европа демонстрира, че близо 25% от хората страдат от суха кожа, която се изостря с понижаването на температурите през есента и зимата. Експертите от шведския skin-tech бранд показват три значими стъпки за предотвратяване от отрицателните външни фактори и опазване на съвършения тип на кожата даже и в най-неблагоприятните условия.

#Стъпка 1: Дълбоко и постоянно разчистване на лицето
Почистването на лицето е в основата на грижата за кожата всеки сезон. Доказано е, че ръцете са неефикасен способ за разчистване, защото. Иновативната четка с T-Sonic™ пулсации е най-ефективният и безвреден метод за разчистване на лицето. и LUNA 4 mini отстраняват 99% от замърсяванията, себума и остатъците от грим. Методът на FOREO с T-Sonic™ пулсации в композиция с най-деликатните силиконови влакънца, направени от антибактериален силикон, отпушват порите, а при постоянна приложимост понижават видимостта им. Кожата на лицето става мека и гладка на досег, а продуктите, които се нанасят по-късно, се всмукват по-добре.

#Стъпка 2: Хидратация
Добре почистената кожа може да всмуква по-добре дейните съставки в козметичните артикули. След почистването, като втора стъпка е добре да се включи хидратацията. Sheet маската за лице е един от най-ефективните способи за навлизане на дейни потребни съставки в по-дълбоките пластове на дермата. зарежда кожата с незабавна доза хидратация, като обезпечава. Тя съдържа българска розова вода, която озарява изтощената и обезводнена кожа, а маслото от жожоба и зехтин я подхранва, успокоява и тонизира. След нанасяне на маската, кожата е идеално овлажнена, мека и копринено гладка.

#Стъпка 3: Грижа за несъвършенствата
През студените дни съществени катализатори на обострянето на кожните проблеми са ниските температури и мощният вятър. Мръсният въздух в огромните градове също оказва отрицателно въздействие върху кожата и постоянно резултира във инфектиране и акне. Нанасянето на безчет пластове грим освен е просто краткотрайно решение за прикриване на несъвършенствата, а и утежнява положението им, тъй като кожата не може да диша и се натрупват още замърсявания. Стискането на пъпките също в допълнение разранява кожата и разнася бактериите. се бори с несъвършенствата и акнето в дълбочина още в началния стадий на образуването им. Гелът се нанася локално и третира таргетираните зони още преди размножаването на бактериите причинители на акнето. Благодарение на усъвършенстваните като салицилова киселина и ниацинамид, продуктът стартира да работи незабавно и забележимите признаци на акне изчезват след 3 дни.

За да научите повече за най-бързо разрастващата се марка в региона на технологиите за хубост в света и да сте в крайник с бъдещия напредък и нововъведенията ѝ, посетете уеб страницата или последвайте в Instagram. Иновативните устройства за разчистване на лицето от сбирката LUNA™ 4, както и останалите козметичните артикули на FOREO са в продажба в.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР