Както и през миналия сезон, Райо Валекано и Селта направиха

...
Както и през миналия сезон, Райо Валекано и Селта направиха
Коментари Харесай

Райо и Селта пак не успяха да си вкарат на Вайекас

Както и през предишния сезон, Райо Валекано и Селта направиха нулево тъждество в дуела между тях на " Вайекас ". И двата отбора разочароваха с прекомерно отбранителния си метод, който разумно докара до това публиката да стане очевидец на прекомерно малко забавни положения пред вратите. В класирането Райо е на 8-о място с 22 точки, а Селта има 12 и се намира директно над зоната на изпадащите, където се озова Севиля. 

Райо влезе в мача на гърба на серия от 5 мача без загуба, в това число три следващи победи. Само преди няколко дни " пчеличките " нанесоха първо турнирно проваляне на Реал Мадрид и се надяваха да продължат възхода си против нерешително представящия се отбор на Селта. Галисийци не завоюваха нито един от най-скорошните си 6 мача и в този интервал взеха точка единствено в семейството си на Хетафе. 

Още в началните минути Гонсало Пасиенсия имаше късмет да изведе Селта напред, само че стреля над вратата. Това беше едно от дребното забавни положения до почивката. Райо Валекано владееше топката в две трети от игровото време, само че не затрудни съществено стража на гостите Аугустин Маркесин. Селта също действаше внимателно и изчакваше неточност в отбраната на противника.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР