Както и да завърши сезонът, този драматичен епизод ще се

...
Както и да завърши сезонът, този драматичен епизод ще се
Коментари Харесай

Горе главата, Иване!

Както и да приключи сезонът, този трагичен епизод ще се помни дълго. Последни секунди, удар около вратата на Иван Турицов, а сетне последният съдийски сигнал, събрал в себе си доста армейска тъга. Куп хора се събраха тук и там да разясняват дузпата, да проучват кой, за какво и по какъв начин.

Болшинството поддържат Турицов, въпреки че в кошера от отзиви може да се прочете какво ли не. Не бива виновността за неуспеха на " Армията " и изпуснатото първо място да се стоварва върху сърцатия бранител. Първо, както гласи клишето, и най-хубавите в международен проект пропущат решаващи дузпи. Второ, дано всеки се сложи на мястото на Турицов - на бялата точка в 100 и някоя минута, половин България те гледа, без право на неточност.

Иван Турицов постоянно се е раздавал на най-много, постоянно е бил правилен, постоянно е бил експерт. Пропусна, случва се. Другия път ще вкара. Горе главата, Иване! 

Сега тимът на Саша Илич би трябвало да се събере за последния пердах - против Левски, да зарадва Червена България с победа в дербито и чак тогава да хвърли око към протичащото се във варненския квартал " Чайка ". Защото в последно време армейската общественост прекалено много обърна внимание на другите, а в същото време във значими мачове аленият тим пропиля цели полувремена и загуби доста значими точки в битката за купата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР