Както и да се бием на тези избори, искам да

...
Както и да се бием на тези избори, искам да
Коментари Харесай

Борисов: Без правителство вече в Брюксел ще смятат България за рискова държава

„ Както и да се бием на тези избори, желая да знаете, че тези хора са наши съперници, а не политически врагове. Без държавно управление към този момент в Брюксел ще считат България за рискова страна “.

Това предизвести водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Дулово.

„ 20 месеца стопанската система буксува, върви надолу. Северът и северозападът са жизненоважни и им трябват пътни артерии. Не би трябвало да губим нови 4 години “, безапелационен беше водачът на ГЕРБ и акцентира, че с цел да не се случи това, България би трябвало да има устойчиво ръководство.

„ Златното предписание, което постоянно съм спазвал в политиката е сред християни и мюсюлмани да има обич и схващане. Изборите минават, а хората остават да живеят. Не можем да се ненавиждаме. Дулово и районът би трябвало да научат истината за Възродителния развой. Тук е място, където би трябвало да се чуе, какво са правили сътрудниците на Държавна сигурност. Внуците на тази върхушка ръководят София. Кметът Васил Терзиев е внук на генерал-майор от Държавна сигурност. Те се върнаха със страшна мощ “, предизвести водачът на ГЕРБ.

По отношение на Движение за права и свободи, той означи, че не желае да се спори кое Движение за права и свободи е по-добро или по-лошо, тъй като „ положително Движение за права и свободи няма “. Според него, актуалната кметица на Дулово е била определена по непочтен метод.

Борисов разяснява и обстановката с мигрантите и напомни, че по време на неговото ръководство с помощта на отличните връзки, които е построил с президента на Турция Реджеп Ердоган България беше защитена от този камшик.

„ Някои ме назоваха кафеджия, тъй като съм пил кафе с президента Ердоган. Но желая да напомня, че при моето ръководство беше проведена срещата във Варна, където пристигнаха тримата огромни на Европейския съюз – ръководителите на Еврокомисията, Европарламента и Европейския съвет, както и турският президент. На тази среща ЕС-Турция бяха взети значимите решения за незаконната миграция. Подиграваха ме, само че имахме нулева миграция “, акцентира Борисов.

Той обърна внимание на тежката обстановка с мигрантите сега в цяла Европа и фактът, че Шенген не работи. „ Шенген сега към този момент не съществува, тъй като канцлерът на Германия Олаф Шолц постави инспекция на всички граници, в това число и на тази с Франция. Австрия също върна инспекциите по границите “, уточни Борисов и добави, че казусът е, че тези европейски страни ще стартират да връщат мигрантите към България, тъй като някои от тях са минали през България. „ По тази причина пазехме по мое време толкоз строго границите “, сподели водачът на ГЕРБ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР