Както и да го въртят и сучат за правителство, коалиция

...
Както и да го въртят и сучат за правителство, коалиция
Коментари Харесай

Иван Бакалов : Коалиция с главните крадци ще е скандал

Както и да го въртят и сучат за държавно управление, коалиция с този, с оня, един въпрос седи непоклатимо - би трябвало ли да има коалиция с основните крадци и с капо ди тути капи? Това написа в профила си във Facebook журналистът Иван Бакалов.

Каквато и да наредят, щом те вземат участие, всичко е скандал априори, България ще продължава да се търкаля в тиня и каскети, написа Бакалов.



Припомняме, че по-рано през днешния ден от " " върнаха несбъднат втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление, който бе връчен на акад. Николай Денков на 3 януари.

От своя страна, президентът Румен Радев изиска да разбере какви са опциите за образуване на болшинство с третия, финален мандат за сформиране на държавно управление и попита управлението на " " дали биха могли да се договорят с. Държавният глава се базира на изявление на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов, съгласно което единственият метод за сформиране на държавно управление с третия мандат е, в случай че се реализира договореност сред и  " ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР