Както и да го гледаме, с или без сняг и

...
Както и да го гледаме, с или без сняг и
Коментари Харесай

Глория се сгоди?! Певицата шашна феновете със селфи под елхата с изненада...

Както и да го гледаме, с или без сняг и въодушевление, Коледа е напълно, напълно наоколо! Повечето от нас към този момент са си украсили домовете, поставили са елхите и напълно скоро ще пристигна време, в което да ги покажат. Е, Глория изпревари всички и качи коледно селфи с елхата у тях:

Но нещо друго направи усещане на по-наблюдателните почитатели - пръстен с огромен камък на безимения пръст на лявата ръка! А това подухва единствено една мисъл - годеж! Сгодила ли се е Глория? 

Виж още: Зима ли, само че сантиментална и уютна! Къде избягаха родните звезди дни преди Коледа?

Отговор певицата не дава, само че същият пръстен се появява и на идващите фрагменти в профила ѝ, на които показва автобиографичната си книга.

Виж още: Глория с загадъчен мъж във Виена! Изглежда по-влюбена отвсякога

А пръстенът е нещо ново. Ето да вземем за пример едно видео от края на лятото, на което го няма. 

Виж още: Глория на крилете на любовта: Отиде с обичания в Гърция! Но кой е той?

Припомняме ви, че Глория е по отношение на предприемача Йордан Джермански. За първи път разбрахме за това през юни месец тази година, когато се появиха първите им общи фотоси в Instagram профила ѝ. Те бяха от австрийската столица Виена.

Последваха доста пътувания под дърво и камък - по гръцките плажове, из европейските културни столици и арабската екзотика. В последната си ария, " Гост не си ", Глория пее думи, които като че ли са отдадени точно на мъжа до нея. " Жива съм още веднъж с теб, открих те, обичам те и към този момент съм цяла ".

Това е първата връзка, която Глория афишира обществено, след раздялата ѝ с музиканта Илия Загоров преди повече от десетилетие. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР