Както и беше планирано, ZTE Axon 50 Ultra бе представен

...
Както и беше планирано, ZTE Axon 50 Ultra бе представен
Коментари Харесай

Представен е новият смартфон ZTE Axon 50 Ultra

Както и беше планувано, ZTE Axon 50 Ultra бе показан през днешния ден в Китай. А името подсказва, че това най-новият премиум флагмански смарт телефон на компанията. Той обаче не идва с най-новия мощен чипсет или пък невероятна камера от висок клас. Но идва с функционалност, която сега се предлага единствено от две компании (Apple и Huawei).

 ZTE Axon 50 Ultra има 6,67-инчов закривен OLED екран. 10-битовият екран предлага разграничителна дарба от 2400 х 1080 пиксела (FHD+) и 144Hz периодичност на освежаване. Устройството е оборудвано с чипсета Snapdragon 8+ Gen 1, комбиниран с LPDDR5x RAM памет.

На гърба си телефонът има система с тройна камера – тя включва 64MP главен датчик (Sony IMX787) с OIS, 50MP ултраширок датчик и 50MP телефото камера.

Основният акцент в телефона е, че поддържа двупосочната сателитна информационна система Beidou. Така потребителите могат да изпращат известия за незабавна помощ даже когато нямат връзка с интернет и обсег.

Смартфонът съдържа DTS: X Ultra двойни високоговорители. Освен това, той има 5000mAh батерия и може да се зарежда при оптималната скорост от 80W.

Странното е, че от ZTE не разкриха информация нито за цената на телефона, нито за неговата наличност. Все още не знаем какъв брой коства той и дали ще бъде разполагаем на международния пазар. Очакваме повече информация скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР