Както Hotnews.bg вече писа, актрисата и певица Нети и водещата

...
Както Hotnews.bg вече писа, актрисата и певица Нети и водещата
Коментари Харесай

Истинската майка на Нети я търсила 45 години

Както Hotnews.bg към този момент писа, актрисата и певица Нети и водещата на „ Тази събота и неделя “ по bTV – Александра Кръстева са сестри. Тази щастлива и невероятна вест ще бъде разкрита в предаването „ Търси се “, което ще се излъчи тази неделя, 12 април. Водещите Меги и Нели ще покажат една потресаваща житейска история, която прекатурва живота на Нети и която тя за първи път ще опише точно пред двете дами. Нейната половинка в живота Дони ще разкрие, че всичко стартира с един открит смъртен акт на името на Антоанета Добрева, същинското име на Нети.



Така тя схваща, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които към този момент не са на този свят. „ През целия си живот съм се съмнявала, че това са същинските ми родители, само че те в никакъв случай не ми го споделиха. Баща ми беше доктор, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази прочувствена връзка между тях.

Дори чисто образно не наподобявам на нито един от тях “, споделя с неспокойствие Нети. Тогава тя взема решение да разплете историята на личния си живот и да откри себе си. Така тя стига до същинските си родители след ДНК-тест, намира се с тях и научава за невероятната си житейска орис. Водещите Меги и Нели ще срещнат Нети с родната й майка Джилда. От съвсем 30 години тя живее в Германия и не е серпантина да търси детето си. От собствен прочут научава за рождената дата на Нети и незабавно усеща, че е намерила момичето си.

В предаването ще бъдат излъчени фрагменти от първата среща сред майка и щерка, сълзите, страстите и обичта, които ги връхлитат, а двете си наподобяват поразително. Нети е родена, когато майка й е доста млада и времената, в които живее не й разрешават да задържи детето си. Следват години на тъга, страдалчество и търсене до...това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.
Още по-невероятна е срещата на Нети с нейният татко. Това е артистът Петьо Петков, от плевенския спектакъл, който е татко и на Александра Кръстева.

Нети и Петьо от години са една компания в почивките им на морето и се познават доста добре. За първи път „ Търси се “ ще излъчи запис на момента, в който актрисата му оповестява, че е неговата щерка и думите на благополучие, които споделя татко й. Следва среща с Алекс и най-близки връзки каквито може да има единствено сред две сестри.

фотоси:bTV
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР