Както гласи една шега в социалните мрежи, независимо дали искаме

...
Както гласи една шега в социалните мрежи, независимо дали искаме
Коментари Харесай

Сълзи, нетърпение и много емоции: Луиза Григорова с обратно броене, влезе в 9-ия месец

Както гласи една смешка в обществените мрежи, без значение дали желаеме или не, към този момент всички сме в деветия месец. Е, за актрисата Луиза Григорова това е в действителност по този начин, защото точно през този месец се чака тя да стане майка за първи път.

Виж още: Дни преди старта на " Игри на волята ": Как прекарват свободното си време водещите на шоуто?

" На финалната права сме и под “сме ” имам поради цялото семейство, тъй като раждането е физически единствено на плещите на мама, само че страстта е за всички. Благодарна съм, че в този интервал съм обградена от обич и схващане, от поддръжка и мноооого усмивки ", написа Луиза под фотографията нагоре. Актрисата споделя още, че хормоните постоянно ѝ напомнят, че са тотално разбъркани и постоянно се натъжава и плаче. Именно в тези моменти до нея пък са фамилията и приятелите ѝ, които бързо я изкарват от неприятното въодушевление. 

Виж още: Малките фешън секрети на хубавицата Гери Малкоданска и по какъв начин поддържа буйната си къдрава коса

Всъщност Луиза Григорова преди време показа, че непрекъснато мисли за идната си среща със сина си. " Как може да е толкоз хубаво, а най-хубавото занапред да следва ", написа тогава тя. И заключи, че май по-скоро децата дават живот на нас.

Виж още: Най-скъпият спомен на Дара Екимова с татко ѝ и какво мисли певицата за поколението си

За бременността на актрисата се разбра напролет. По-късно на празненство с балони в розово и синьо разгласи, че бебчето ще бъде момче. 

Луиза Григорова се омъжи през лятото на 2017 година за режисьора Мартин Макариев, като добави семейството му към своята с тире. Двамата си споделиха " да " на женитба в стеснен кръг в Лозенец. На фамилията кумуваха две куми - актрисите Дария Симеонова и Теодора Духовникова.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР