Както Галерия“ първа написа месец по-рано Краси Радков спечели юбилейния

...
Както Галерия“ първа написа месец по-рано Краси Радков спечели юбилейния
Коментари Харесай

Скандал в „Капките“ с колата на Краси Радков! Геро смъмри комика, но късно!

Както „ Галерия “ първа написа месец по-рано Краси Радков завоюва юбилейния 10-и сезон на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “. На финала комикът изпя емблематичната ария на именития Емил Димитров „ Ако си дал “. Той беше отличен с наградата „ Мистър Враца Транслейтър “, откакто през сезона пя на 6 разнообразни езика.

„ Гледал съм форматите по света, в тях печелят пеещи хора, очевидно в България е по-различно. Скъпи другари, пеех по-лошо от всички вас. Не трябваше да печеля тази премия, усещам се неудобно “, обърна се той към останалите участници. И призна, че е бил поканен в предаването за комизъм, а най-после се оказа с чисто нов автомобил, който сграбчи като премия.

След като му връчиха ключа, се получи неловка обстановка на сцената, тъй като още преди комикът да разгласи, че ще подари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият на формата Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: ,,Краси, не можеш да кажеш това “. Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да споделя и какво не, само че е решил да я даде на детското лечебно заведение, тъй като би трябвало да оказваме помощ, когато имаме опция за това.

„ Бил съм там два пъти с тригодишния си наследник Теодор и знам доста добре какъв брой са ужасяващи изискванията, по тази причина се надявам да оказа помощ на дечицата да имат малко по-добри условия “, призна Краси. Ваучерът си от 2500 лева пък подари на дома за актьори ветерани, които в миналото са получавали тези овации и са давали страст на публиката, а в този момент не живеят по този начин, както би трябвало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР