Както ФАКТИ вече писа, Борис Ячев е новият председател на

...
Както ФАКТИ вече писа, Борис Ячев е новият председател на
Коментари Харесай

Силна България продължава напред с Борис Ячев


Както ФАКТИ към този момент писа, Борис Ячев е новият ръководител на Националния фронт за избавление на България, който към този момент ще се назовава " Силна България "

Това реши конгресът на партията, провел се в Златоград. Заместникът на Валери Симеонов получи поддръжката на делегатите като човек със сериозен политически опит, народен представител в три Парламента, пореден в си, взел участие във всички сполучливи борби на НФСБ.

Конгресът почете желанието на досегашния водач Валери Симеонов да се отдръпна, откакто единомислещо одобри обстойния му доклад за работата на управлението на НФСБ, на народните представители на партията в 44-то Народно заседание и представителите ѝ в изпълнителната власт.

„ Когато влязохме в ръководството минималната пенсия беше 164 лева Трудно, само че настойчиво за 4 години мандат, макар съпротивата на ГЕРБ успяхме да осъществим обещаното пред нашите гласоподаватели минималната пенсия да стане 300 лева “, уточни Валери Симеонов.



Той регистрира сериозната по построяването на оградата по границата с Турция, което не разреши България да бъде залята от мигранти и сподели пред европейските ни сътрудници по какъв начин би трябвало да бъде защитавана външна граница на Европейски Съюз.

Симеонов показа и съответните резултати от тежката борба, която той и сътрудниците му депутати в 44 Народно събрание подеха против олигарси, картели и мутри като съумяха да лимитират хазартната взаимозависимост, да спрат шумовия гнет, да спасят хиляди дребни бизнеси от банкрут.

НФСБ предложи и извоюва едни от най-навременните и ефикасни ограничения в битката против пандемията през последните две години, работихме интензивно и за основаването на естествени условия за работа на туризма – един от най-пострадалите от Ковид-кризата браншове, регистрира още Валери Симеонов.

Той показа пред делегатите и дългогодишната упорита работа в поддръжка на нашите сънародници зад граница – общностите ни в Унгария, Украйна, Западните околности.

НФСБ продължава напред с името Силна България, реши конгресът. Партията ще надгражда работата си като модерна и съвременна патриотична мощ, която да предлага ефикасни политики както в отстояването на националния интерес, по този начин и в поддръжка на българските жители.

Млади хора и нови лица влизат в управлението на Силна България, само че групировката резервира и приемствеността си с НФСБ, стана ясно при избора. Делегатите преизбраха досегашния заместник-председател Данчо Хаджиев, шеф на телевизия СКАТ.

Областният координатор за София Венера Тодорова бе определена за заместник-председател като човек, който интензивно работи със структурите във значимия за страната район. Трети заместител на Борис Ячев стана депутатът в 43 и 44 Народно събрание, и правист Христиан Митев.

Младо попълнение влезе и в Националния политически съвет – предприемачът Петко Събев, преподавателят Росен Цветков и журналистът Венцислав Тоцев.

За ръководител на Националната контролна комисия бе определен депутатът от Сливен в 43 и 44 Народно събрание Петър Петров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР