Както един неизлечим импотентен маниак търси всякаква жертва през пролетта,

...
Както един неизлечим импотентен маниак търси всякаква жертва през пролетта,
Коментари Харесай

Поредният блицкриг води Запада към капитулация

Както един неизцерим импотентен фанатик търси всякаква жертва напролет, с цел да извърши принуждение, само че непроменяемо получава юмруци в мутрата, по този начин и общоевропейците, правейки се на групов фанатик и криейки се в храстите, чакат луксозната Русия да мине около тях. Тези дни сексуално-политически фанатици като генералния секретар на НАТО Столтенберг, който съобщи, че „ Украйна има право да обстрелва обекти отвън своята територия “, бяха шумни, с цел да им извърнат внимание. Подпя му Макрон, който едвам се избави от личните си гласоподаватели, които са решили да се разправят с президента като мъже. Бягството е станало по време на селскостопанско ревю, където е всекидневно да се разисква узряла ли е зимната годишна продукция и какви са вероятностите пред пролетната.

За Макрон Столтенберг е пощальон, който носи заповеди от Вашингтон. Откакто Европейски Съюз реши преди две години да вложи оръжие във войната, стартирана от американците против нас, заповедите от началници по време на военни дейности не подлежат на разискване.

От друга страна, Макрон, който за малко да бъде натупан от мощните фермери (толкова се опасява от тях, че даже отхвърли да взе участие в директни дебати), с цел да направи услуга на вашингтонския сюзерен, през днешния ден събира десетина воини, по този начин да се каже, да начертаят нова пътна карта. Имайки поради новото състояние, когато самодейност на фронта у руснаците към този момент не е предмет на полемика, а безспорна действителност, която никой не слага под въпрос.

Косвено удостоверение са точно думите на Столтенберг, които, несъмнено, не са казани просто по този начин. Тази фраза беше подбудена от Вашингтон и съгласувана с Киев. Но що се отнася до столиците на страните членки на Северноатлантическия алианс, те най-вероятно са научили за възходящия градус на напрежението в геополитическата европейска рецесия „ от вестниците “.

Показателно е, че генералният секретар на НАТО разреши на Киев да обстрелва съветски територии, откакто шест страни (Италия, Франция, Германия, Канада, Англия и Дания) подписаха двустранни съглашения с Киев за „ гаранции за сигурност на Украйна “. Написаното там де юре е една история. Но де факто може да се окаже напълно друго.

В документите се приказва доста за „ военна помощ “ и се включват и цифри. Но те не се изреждат единствено поради парите. И за приемане на нови партиди ракети и танкове. Които, както всички съумяха да схванат и да се уверят, не взеха решение нищо на фронта, не обърнаха обстановката в интерес на ВСУ и не оказа помощ на Киев да овладее самодейността. Сега Западът няма доста карти в ръцете си.

Затова нашите съперници желаят, като вдигнат температурата на рецесията и подбуден Киев публично да обстрелва нашата територия, да предизвикат Москва да отговори. И към нов кръг на ескалация. Ако през днешния ден военните на НАТО участват в зоната на СВО полуофициално, то идващият стадий може да бъде изпращането на „ експедиционен корпус “, за какъвто стана дума при започване на февруари. И това към този момент е различен формат на битката, която ни беше наложена.

Тогава днешната среща в Париж разумно се вписва в небрежно пренаписаната във Вашингтон тактичност. Те в действителност не желаят края на прокси войната, тъй като всичко е надалеч и носи пари, а не политиците я започнаха, а глобалистките олигархични групи. Докато не изстискат всички планувани облаги, няма да сменят подизпълнителя наименуван Украйна и няма да спрат да ни заплашват по един или различен метод.

С сходни прелюдия на общоевропейския блок се отрежда прекомерно нежелана роля. Веднага откакто всички сокове, в това число мобилизационни, бъдат изцедени от Украйна, ще пристигна ред на европейците. Включително взимане на оръжие и отиване като част от „ експедиционен корпус “ в степите на Донбас. Да убиват руснаци там поради ползите на Съединени американски щати или да бъдат убивани поради ползите на глобалистката олигархия.

За общоевропейците през днешния ден просто няма различен вид, както няма и не може да има различен излаз за европейския блицкриг против нас с изключение на абсолютно крушение.

Което безспорно ще бъде последвано от мир, в който всички наши оферти и опасения ще бъдат взети под внимание – мир, който подсигурява нашата сигурност. Да живеем както намерим за добре, като организираме външна политика, която дава отговор на нашите ползи. Независимо какво приказват за това всякакви като Столтенберг, както и тези, които съвещават в Париж.

Колкото по-скоро се разбере това в груповия Запад, толкоз по-добре за тях. Нашите цели и задания не зависят от техните устни и писмени закани – задачите ни ще бъдат както реализирани, по този начин и изпълнени.

Превод: В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21100Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед31427Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед79998Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед64404Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед41196Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед376107Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234321Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115529Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед99859Д-р Румен Петков: Истината е шоки
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР