Както Economic.bg вече писа, ремонтът на iPhone X също е

...
Както Economic.bg вече писа, ремонтът на iPhone X също е
Коментари Харесай

iPhone X е най-чупливият смартфон на Apple досега

Както Economic.bg към този момент писа, ремонтът на iPhone X също е най-скъпо струващият до момента в историята на серията смарт телефони на Apple. Поправката единствено на екрана му би коствала 279 $, а за други вреди потребителите ще би трябвало да заделят съвсем двойно повече.

След серия от шест теста за рухване на iPhone X, застрахователната компания SquareTrade произнесе тежка присъда. Юбилейният iPhone X е „ най-чупливият, с най-висока цена и най-скъпо струващ ремонт iPhone до момента “, предава 9to5mac.

Оценката идва дни, откакто дълго чаканото устройство публично зае мястото си по рафтовете на магазините. Новината в действителност не е огромна изненада, поради обстоятелството, че устройството идва със стъклени челен и заден корпус. Материалът самичък по себе си е много по-крехък и допуска по-голяма трошливост. В добавка на това от Apple преди дни предизвестиха и за вероятни проблеми с новия OLED екран.

От видеото по-долу излиза наяве, че iPhone X е претърпял пагубен неуспех още при първия тест. Как се е показало устройството, вижте във видео материала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР