Както е казал поетът - да строшим зъба на клеветата

...
Както е казал поетът - да строшим зъба на клеветата
Коментари Харесай

Дават кореспонденцията за маркировката на АМ Струма на прокуратурата

" Както е споделил поетът - да строшим зъба на клеветата за автомагистрала " Струма " . С тези думи членът на ГЕРБ и водач на младежите Георг Георгиев разяснява на брифинг в централата на партията за трагичната права на автомагистралата, показани от служебния районен министър Виолета Комитова.

" Използва се за доста тежка политическа нечиста сделка и това би трябвало да бъде прекъснато ", отсече Георг Георгиев.

Николай Алгафари изрично съобщи, че не желаят казусът да се политизира, само че са принудени да отговорят на следващите операции.

Той запита за какво инспекцията на Министерство на регионалното развитие е в АПИ и ДНСК и дали не се пробва да се прикрие нещо. По думите му " били внушения " също, че скоростта от 90 км/час на 120 км/час била увеличена по време на ръководството на ГЕРБ.
 Участъци от Автомагистрала
Участъци от Автомагистрала " Струма " - неприемливо стръмни и не по стандарт

Проблемът бил още в проектирането на автомагистралата

" Не, скоростта била увеличена от " дамата с цикламените костюмчета Десислава Терзиева, която управлявала по времето на Пламен Орешарски. "

Най-сериозният проблем по проблема обаче била След две удължавания на управленията и краен период за привършване на дейностите до октомври тази година даже и този период не е спазен. Разполагаме с документи от цялата преписка, водена от " Автомагистрали " и нейните контрагенти - компаниите, които отговаряли за боята и машините, желали обещаните 50 000 лева за работа, парите не са преведени, маркировка не е положена. " Знаехте ли, г-жо Комитова, за тези писма и срещи, или преднамерено ги скрихте на брифинга през вчерашния ден? ", пита Талев.

Според Георг Георгиев партия ГЕРБ е станала обект на непрестанни офанзиви за строящи се сектори и за незапочнато строителство. В тази връзка партията на Бойко Борисов дава посочената преписка сред Виолета Комитова и компаниите за маркировка на " Струма " на прокуратурата.
 Експерт: Не може единствено пътищата да са виновни за нещастието на Автомагистрала
Експерт: Не може единствено пътищата да са виновни за нещастието на Автомагистрала " Струма "

Убеден е в качественото осъществяване на строителните действия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР