Както е известно за пръв път финалът на Като две

...
Както е известно за пръв път финалът на Като две
Коментари Харесай

Халваджиян прибира повече от солидна сума от финала на „Капките“

Както е известно за пръв път финалът на „ Като две капки вода “ ще се организира в най-голямата зала у нас – „ Арена София “. Всички 11 000 билета, които бяха пуснати в продажба се изтъргуваха като топъл самун. Тъй като потенциалът на мястото обаче е по-голям, се чака да бъдат пуснати спомагателни 1 200 седалки, а други 600 места са непокътнати за специфични посетители на Нова тв. И от цялото това нещо продуцентите Халваджиян ще лапнат най-малко 1 млн. лв..

 

От Нова тв се похвалиха за свършилите билети тъкмо 6 дни, откакто бе оповестено, че финалът на Капките ще се снима в „ Арена София “. Цената на тези 11 000 места варира сред 40 и 150 лв.. Прости калкулации сочат, че генерираните доходи би трябвало да възлизат на най-малко към 900 хиляди лв. досега, а поради големия интерес до финала на 13 май сигурно ще бъдат пуснати и още места, тъй че цифрата ще се закръгли най-малко до милион.

 

Досега в историята на тази зала има един случай, в който в продажба са пускани даже местата зад сцената – на емблематичния концерт на Лили Иванова от 2012 година Най-вероятно това ще се повтори с финала на „ Капките ”, сезон 12. Дори и без тази хватка обаче продуцентът Маги Халваджиян може да надуе броя, тъй като е известно, че залата е задоволително огромна, с цел да събере най-малко 12-13 хиляди, без да се сяда зад сцената. Нужно е единствено да се наслагат повече столове на терена. Там сега са оставени много необятни празни коридори, които елементарно могат да бъдат стеснени.

 

От малкия екран дават обещание грандиозно шоу – доста по-пищно от това, което хората са привикнали да гледат по малкия екран към този момент 12 години.

В залата то ще стартира половин час по-рано, в сравнение с по малкия екран – още в 19,30 часа. Освен осмината участници, на сцената ще излязат и гост-изпълнители. Кои са те, към този момент не е обявено, а е допустимо и продукцията към момента да договаря със звездите, които счита да включи.

 

Не е мъчно да се допусна, че най-вероятно ще бъдат поканени участници от предходни сезони. Сред тях може да е менторът Владо Михайлов, който предходната година беше победител, Рафи Бохосян, който не отхвърля предложения от откривателя си за сцената Маги Халваджиян, и другари kd продуцента като Васил Найденов, Софи Маринова, Деси Слава, Михаела Маринова, Стефан Илчев, Славин Славчев и други

 

Не е изключено Любо Кирови Веско Маринов същода излязат на сцената, с цел да изпълнят нещо за публиката в залата. Докато екипът умуванад сюжета, в уеб страниците към този момент потегли търговията с билети на черно. Предприемчиви спекуланти, които са купили повече пропуски за шоуто, в този момент ги оферират на двойни цени. Този бизнес беше позамрял в последните години заради липса на събития, които да провокират в публиката толкоз мощен интерес, че билетите да се изкупят за дни и да не стигнат за всички.

 

„ Като две капки вода – финалът " обаче го възроди. От малкия екран дават обещание шоуто и сцената тази година да са доста по-мащабни, надлежно се чака невиждан рейтинг. Едва ли ще има актьор, който ще откаже да се изправи пред толкоз огромна аудитория. При този триумф занапред може да се каже, че „ Капките ” ще имат и нов сезон следващата година.

Дано екипът идващия път да потърси по-усърдно надарени имитатори, с цел да избегне сегашната обстановка, в която спечелилият – Владимир Зомбори, е явен от първия ден просто тъй като е без конкуренция.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР