Както е известно Райна Караянева бързо намери мъж, който да

...
Както е известно Райна Караянева бързо намери мъж, който да
Коментари Харесай

Райна Караянева пази новия си любовник от зли очи

Както е известно Райна Караянева бързо откри мъж, който да заеме овакантеното място в леглото й, откакто се раздели с Башар Рахал през предходната година. Настоящият й любим е доктор, разведен, с малко дете. За нея това не е проблем, защото тя също има дете от предходна връзка. Към днешна дата русокоската е на отмора в Тайланд с сегашния си другар, само че не може да се наслаждения пълноценно на ваканцията поради измъчващата я мощна мигрена.

 

Тя нееднократно е споделяла, че от време на време бива измъчвана от мощно главоболие, което не минава с приема на лекарства.

„ Трети ден оцеляване в магнитните стихии. Честно, никак не е прелестно, само че и по-лошо е имало. Винаги като ме удари мигрената, очите ми подпухват тройно “, разяснява тя.

Бившата на Рахал отключила множеството проблеми след несполучлива ринопластика, която съвсем я осакатила. Сдобила се с голям брой алергии и мигрена, с които се бори и до през днешния ден. Тя направила първата пластична интервенция на обонятелния си орган още в тийнейджърските си години – била едвам на 17, когато се подложила на интервенцията, освен това без знанието на родителите си. Хирургът, на който се доверила по този начин я окепазил, че по-късно се наложило да ляга неведнъж под ножа. Към днешна дата Караянева има цели 12 корекции на носа си.

 

Близките й останали шокирани, когато я видели подута и със синини по лицето, само че с недобросъвестния хирург по този начин и не стигнали до съд. Заради многочислените затруднения след първата интервенция, носът й безусловно почнал да се разпада. Наложило се да вземат част от ухото й, с цел да го закрепят.

 

Затова поучава всички девойки, гонещи идеалните ограничения, да изчакат. Твърди, че това, което през днешния ден не харесват в себе си, на следващия ден може да се окаже най-големият им сексапил.

 

В младежките си години Райна страдала и от булимия, която в някои случаи е в пъти по-опасна от анорексията, тъй като дълго време може да остане незабелязана. В един миг тя стигнала до сериозните 35 кг. Признава, че всичко почнало поради суетност и желанието й да впечатли родителите си и най-много татко си, който постоянно й казвал, че не се храни задоволително. Затова в един миг решила да му покаже какво значи незадоволително хранене.

 

Към днешна дата Караянева е загърбила неприятностите, само че продължава да се бори с някои последици. Косата й да вземем за пример към момента е рехава и не се е възстановила напълно. Алергиите, мигрената и другите болежки, също са вследствие на недомислените й решения в предишното.

 

И персоналният й живот не е за образец. След като се разведе с бащата на сина си – фитнес моделът Генадий Ников, поради Башар Рахал, с който изкараха дружно няколко години, тя се раздели и с него. Настоящият й любим е ортопед и е доста по-млад от артиста. Връзката й с Башар бе обществена, само че с новият й се пазят от неприятни очи и заради тази причина не разгласява фотоси в обществената мрежа.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР